torstai 18. joulukuuta 2014

Essencen huumaa

Sain eilen aamulla kaverilta tiedon, että Essencen lakat rantautuvat myös Kärkkäiselle. Pakko oli kesken päivän lähteä käymään ostoksilla. Kaveri sattuikin juuri samaan aikaan hyllylle ja eihän siitä nyt hyvää seurannut. Aikamme siinä hykertelimme ja hihittelimme, kunnes molemmat lopulta marssivat ulos kassan kautta typerä virne naamalla. Tai no mulla ainakin oli ilme varmasti näkemisen arvoinen. :D

Instagramiin päivitinkin kuvan hyllyistä. Niitä oli kaksi, kun Halpa-Hallissa niitä on ollut vain yksi. Hintaluokka oli sama 1,99e - 2,49e kappaleelta. Tässäpä nyt pieni esittely mun ostoksista. Tikkukuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, ellei toisin mainita.

Purple Sugar oli vähän siinä ja tässä ostanko vai en, sillä luulen tälle löytyvän dupen. Ostin silti. Lakkaa on kiekolla yksi kerros, joten se näyttää peittävän varsin mainiosti.
 
Little Lila Town. Tämä näyttää pullossa cremeltä, mutta tikulla on huomattavissa ihan pientä shimmeriä seassa. Tietty mun kamera ei sitä suostunut ottamaan kuviin mukaan, mutta kyllä sitä siellä on.


Over The Rainbow. Luulen, että tämä lakka on mun kohdallani hutiostos. Siniset ja vihreät on olleet inhokkeja kynsillä nyt vähän aikaa, eikä siveltimen vetojen näkyminen auta asiaa.  Annan tälle kuitenkin mahdollisuuden ja käytän sen kynsillä.



Hey, nude! on nude tekstuuri. Tarviiko selittää sen tarkemmin? Tikkukuvassa lakka ei ole vielä ehtinyt kunnolla kuivua kun mulla oli vähän kiire näiden kanssa. Sama pätee myös tuohon toiseen tekstuuriin. :)


Caramel Brownie. Tämän meinasin aluksi skipata ihan vahingossa, mutta onneksi toinen lakkahörhö esitteli omaa ostoskoriaan ja tämä ihanuus tarttui myös mulle.


Be My Lucky Star. Hopeinen tekstuuri, jonka toivon peittävän paremmin kuin Golden Rosen vastaava.


Never Stop Dreaming. Ihan mielettömän kaunis pullossa, mutta tikutettuna vähän pettymys. Pitää tämäkin kuitenkin käyttää kynsillä asti ennen viimeistä niittiä.


Glitz & Glam. Nimestä tulee eräs bloggaaja mieleen, ette varmaan arvaa kuka? :D Tämä lakka on ihan mielettömän näköinen pullossa, tämä on jotenkin niin erikoinen että se oli pakko ostaa.


Lovely, maybe. Tämä lakka ei ainakaan ollut hutiostos. Tikkukuvasta ei niin hyvin saa selvää, mutta jos lakassa on pinkkejä ja valkoisia hexoja, ei se kovin paha voi olla?


Siinäpä ne. Lakkakokoelma kasvoi täten yhdeksällä lakalla ja joululahjani mukaanlukien mulla on nyt 22 käyttämätöntä lakkaa. En kyllä edes muista milloin mulla olisi ollut samanlainen tilanne. Ehkä joskus pari vuotta sitten? :D

Nousiko teille näistä ostoksista joitakin suosikkeja? Oletteko itse käyneet jo Essencen metsästysreissuilla? :)

28 kommenttia:

  1. Voi, tulispa Essencet myös Jyväskylään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovastihan näitä yritetään saada joka paikkaan, toivotaan, että sinne Jyväskyläänkin! :)

      Poista
  2. Siis mihin Kärkkäiselle noita lakkoja on tullut vai tuleeko kaikkiin??? Oulussa kun ei Halpa-Halleissa ainakaan Essenseä näkyny ni mietin et tuleeko Oulun Kärkkäisellekkään. Tulispa, vois olla että tyhjentäisin hyllyt aikalailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärsin, että vain Ylivieskan ja Lahden Kärkkäisille. Mutta jostain luin myös että johonkin Ouluunkin Essencet olisi rantautumassa keväällä. Korjatkaa jos joku tietää paremmin!

      Poista
  3. Ooh. :3 Nuo kaikki on kyllä ihania. :3 Onneksi omistan kaikki Essencen lakat<3 Siis nuo normaalit pullot!

    VastaaPoista
  4. Eli pakko kai tässä on tehdä päiväretki Lahteen Kärkkäiselle. Caramel Brownie on upea ja tilasinkin sen jo Saksasta :).

    VastaaPoista
  5. Tiedätkö, muutamat ihmiset vähän katsoi pitkään kun sitä hyllyä niin tarkkaan tutkailtiin :D Mopo karkasi täysin käsistä, mutta kerrankos sitä pääsee noin ihanalle lakkahyllylle huokailemaan! Onneksi (toivottavasti) se ei karkaa sieltä minnekään ja sinne pääsee toistekin sekoamaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä huomasin. :D Toivottavasti ne täydentääkin niitä hyllyjä vähän ahkerampaan kuin joitain muita. :D

      Poista
  6. Niin ja muuten hei, en ole ehkä muistanut jakaa tätä jostain löytämääni vinkkiä: jos lakkaan jää siveltimen jäljet, niitä voi häivyttää mattalakalla. Eli tuoreeltaan mattalakka päälle ja sen päälle voi halutessaan pistää pikakuivattajan antamaan kiiltoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, hyvä tietää! Pitääkin kokeilla tuon yhden kanssa jos se saa sitten jäädä kokoelmiin! :D

      Poista
  7. Ihania! Mulla ei ole yksikään Essencen tekstuurilakka kuivunut kunnolla mattaisen rouheaksi vaan kaikki ovat jääneet kiiltäviksi - sen takia jokainen sai lähtöpassit enkä ole Essencen tekstuureja enää ostanut. Muistaakseni mulla on ollut mm. toi Be My Lucky Star, joka ei toiminut. :( Nyt kynsillä on OPI It's Frosty Outside joka on ihan täydellinen hopeinen hiekkalakka. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Mä kävin tarkistamassa tuon kiekon ja niinhän ne vain on kiiltäviä. Pitää kokeilla kyllä vielä kynsille näitä ennen lopullisia päätöksiä. Mäkin tuosta hopeisesta katsoin tikuttaessa, että ei taida olla pitkäikäinen mun kokoelmassa. Kai mun pitää tästäkin laittaa sitten OPIn versio niin saa varmasti hyvän. :D

      Poista
  8. Ooh Caramel Brownie ja Lovely, Maybe! Upeat<3 Hitsi kun kaikki Essence-lähteet on niin kaukana pk-seudulta, mutta ehkä joku tuleva Tampereen reissu pitääkin pysäyttää auto Lahden paikkeilla ja hakea omat ihanuudet Kärkkäiseltä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä ihania! Kyllähän se kannattaa pieni maakuntareissu näiden vuoksi tehdä. :D

      Poista
  9. Voi mitä kaunokaisia, mäkin voisin mielelläni ottaa noista muutaman! Varsinkin Hey, nude! on ihanan näköinen. :) Odottelen, että josko Turkuun päinkin johonkin Essenceä tulisi myyntiin, autottomana lähin kauppa on melko kaukana. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä ihania! Toivotaan, että sinne Turkuunkin tulee näitä myyntiin. Saahan näitä tietenkin netistäkin tilattua, esim. Kosmetik4less -verkkokaupasta. ;)

      Poista
  10. Caramel Brownie! Pakko saada!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama reaktio mullakin oli kun siihen kiinnitin tarpeeksi huomiota. :D

      Poista
  11. Ihania ja oishan ne kiva saada tänne hesaanki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Toivottavasti sinne teillekin näitä saataisiin. :)

      Poista
  12. Lovely maybe on mun suosikki näistä. Itellä on testaamattomien korissa jokunen (köh köh) Essencen lakka oottamassa vuoroaan päästä kynsille. Joo ja onneksi Ylivieskaan on sen verran matkaa ettei tuu lähettyä pelkkien kynsilakkojen takia sinne. Kuitenki yli tunnin ajo. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläs nyt! Olen mä ajanut täältä Ouluun pelkkien kynsilakkojenkin takia. :D Tai no oli sinne ehkä vähän muutakin asiaa, mutta lakkoja lähtee mukaan aina Oulun reissulta. :D

      Poista
  13. Oooh, mitä ostoksia! Jännä liike Essenceltä, jos luopuvat kokonaan näistä Color & Go -lakoista ja siirtyvät vain gel-sarjaan, kun nuo CG-sarja on jo poistuvat- osiossa heidän sivuillaan. Mutta gel-sarjaan on tulossa myös kivoja lakkoja :)

    Jospa tänne Joensuuhunkin joku liike saisi ne myyntiin, ainoa taitaa olla Tokmanni.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin vähän ihmettelin tuota luopumista. Ompahan sitten lisää ostettavaa kyllä. :D

      Toivotaan, että sinnekin päin näitä joskus rantautuisi, on se ihan eri hiplailla niitä livenä ennen ostosta. :D

      Poista
  14. Tuurissa on myös kaksi hyllykköä, ja löytyi kyllä kivasti joulupaketteihin täytettä, meillä on 2 teinityttöä ja nehän tykkää kaikesta kosmetiikasta :)
    Ja löytyi sieltä itsellekin :)
    MinnaK.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näistä saa kyllä edullisia ja mieluisia lahjoja kenelle tahansa, joka tykkää kosmetiikasta! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)