perjantai 31. lokakuuta 2014

Ha! Kolmas video tälle vuodelle

Se on kuulkaa kohta jo marraskuu! Mihin tämä aika oikeen menee? :O

En tiedä mistä tämä videon ajatus lähti... Tein kuitenkin videon siitä, miten leimaan erilaisilla leimasimilla. Taktiikka kun ei ole ihan sama jokaisessa. Tämä on varmasti tuttua kauraa kokeneemmille leimaajille, mutta aina sieltä saattaa löytyä joku, joka tuskailee näiden asioiden kanssa. :D

Pidemmittä puheitta, tässäpä se video:EDIT: Ilmeisesti tämä video ei näy puhelimella, joten kokeillaan lisätä vielä linkki videoon. Eli TÄSTÄ pääset YouTubeen. 

Antakaahan kommenttia, onko tällaisista mitään hyötyä kenellekään? :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! Meille onkin tulossa lauantaina iso poppoo istumaan iltaa, joten mukavia hetkiä tiedossa. :)

6 kommenttia:

 1. Hei, taas aivan huippuvideo :) Sähän oot ihan PRO näissä :D Itselle tuttuja leimasimia moni, mutta varmasti auttaa joitain, ketkä leimausta aloittelevat tai pohtivat eri leimasimien eroja. Ehkä voisi sanoa, että kovemmilla leimasimilla pyöräytetään ja pehmeämmillä painetaan? Sopivin leimaisin jokaiselle taitanee löytyä vain kokeilemalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D
   Juuri aloittelijoille mä tän vähän suuntasinkin, jos tästä jotain apua saisi. Ja tosiaan juurikin noin, että pehmeillä painetaan ja kovemmilla pyöräytetään. :)
   Ja totta tuokin, ei kaikki välttämättä tykkää pehmeitä edes käyttää, kokeilemalla se oma löytyy.

   Poista
 2. Jei, mahtava video! Tämä tumpelokin tajus nyt ton pyöräytys/painallus eron :). Iso kiitos vaivannäöstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivottavasti tästä edes jotain apua oli. :D

   Poista
 3. Kiva video, näitä lisää. :) Voisitkos seuraavassa tutossa näyttää vielä yksityiskohtasesti, kuinka siistit rajat? Tai vaikka tehä kokonaisen tuton siitä? (ei siitä kyl kovin pitkä tule, joten helpompi ehkä yhdistää johonkin toiseen videoon. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo onkin hyvä idea. Paljon kivempi toteuttaa näitä videoita kun joku ehdottaa jotain aihetta sille. Ei sitten käy niin, että ketään ei kiinnosta. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)