torstai 9. lokakuuta 2014

Ceellä se jatkuu

C-kirjaimen kohdalla mun silmät pysähtyivät China Glazen Concrete Catwalkiin. Tämä on vain niin ihana harmaa lakka että! <3

Tähän piti saada jotain väriäkin mukaan, joten valitsin sille vaaleanpunaista kaveriksi. Pikkurillissä on Depend Primrose ja leimat on tehty China Glazen Emotionilla uudesta Qgirl-016 -laatasta. En ollut hirvittävän tyytyväinen tähän laattaan, tuo harvempi kuvio levisi alkuperäisestä aika paljonkin. Sen lisäksi kuvion reunat eivät ole kovin tasaiset. Tätä vähän epäilinkin kun näitä laattoja katselin ensimmäisellä kerralla. Leimat kuitenkin nousivat hyvin. Etusomeen laitoin pari vaaleanpunaista holoniittiä.


En nyt ole ihan varma voiko noita niittejä sanoa holoniiteiksi, mutta nämä ovat samanlaisia kuvioltaan kuin OPIn I Snow You Love Me:n glittereissä on. :)


Mielestäni oikein onnistunut lakkaus, vaikka nuo leimat eivät niin täydellisiä olekaan. Näissä viihdyin useamman päivän, ihanan tummat, mutta silti niissä on häivähdys raikkautta. <3
 
Käytetyt lakat:

China Glaze Concrete Catwalk ja Emotion, Depend Primrose

23 kommenttia:

 1. Älyttömän ihanat! Vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmä on aina miellyttänyt mun silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nämä sopii mun mielestä myös tosi hyvin yhteen. :)

   Poista
 2. Oi nää on ihanat! Tasapainoiset ja nätit :)

  VastaaPoista
 3. Ihan täydelliset kynnet! Pinkki ei näytä liian hemppikseltä, kun tuo tumma harmaa on rinnalla. Nyt mä haluan sitten tuonkin harmaan lakan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo Concrete Catwalk levittyy myös hienosti ja peittää tosi hyvin, suosittelen! :D

   Poista
 4. Ihanat! Mä olen marmattanut muissakin blogeissa tästä, ja nyt marmatan tääläkin, et mua häiritsee, kun en tiedä minkälaisella lakalla peukalo on lakattu :D Näissä kuvissa missä näkyy vain 4 sormea, voisi tekstissä vaikka mainita mitä peukalossa on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Voi ei, kyllä mä yleensä yritän muistaa kirjoittaa millä peukku on lakattu, mutta joskus se tahtoo unohtua! :D Peukalossa on siis tuo samainen harmaa ilman koristeluja. Lupaan yrittää muistaa jatkossa kirjata sen sinne mitä peukusta löytyy. :)

   Poista
 5. Miten ihmeessä sä aina vaan onnistut tekemään toinen toistaan upeampi kynsiä! Awws! Ps. Mistä noita niittejä saa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! <3
   Omat niitit ostin ebaysta, tästä löytyy linkki niihin: http://www.ebay.com/itm/Nail-Art-3D-Colorful-Metallic-Studs-Rivet-Decoration-Haxagon-Round-Drops-Heart-/261287143663?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160

   Poista
 6. Ihanat on, harmaan ja vaaleanpunaisen liitto on kaunis ja harmoninen <3

  VastaaPoista
 7. Aivan mahdottoman nätit kynnet! IHANAT! ♡♡♡

  VastaaPoista
 8. Wau miten hyvin harmaa ja vaaleanpunainen passaakaan yhteen! Kauniit nää lakkaukset kyllä... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta että ne sopii tosi hyvin yhteen, kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)