sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Punaisten tekstuurien vertailua

Kaikkihan lähti siitä, että huomasin mun ainokaisen punaisen tekstuurilakan Depend Poppyn vajunneen jo alle puolenvälin. Olen lakannut tällä itse kerran, mutta muiden kynsiä useammankin kerran. Pidän tästä lakasta paljon, se on erittäin helppo levittää ja peittää kahdella keroksella hyvin. Dependeissähän on se huono puoli, että ne ovat niin kovin pieniä pulloja.

Mun piti metsästää tälle lakalle korvaaja. Tilasin ensimmäisenä Golden Rosen punaisen tekstuurin numero 53. Se ei pullojen perusteella vaikuttanut dupelle. Seuraavaksi ostin Lumenen Brilliant Sandin. Noihin aikoihin tekstuureja kertyi, joten asia ehti jo unohtua. Essence-huuman alettua ostin itselleni Me & My Lover -lakan asiaa sen kummemmin miettimättä. 

Nyt huomaankin omistavani neljä punaista tekstuuria. Siitäpä ajatus sitten lähti. Ja onhan tuo joulukin jo ihan ovella. :D Pulloissa kaikki lakat näyttävät eroavan toisistaan.

Depend Poppy, Lumene Brilliant Sand, Golden Rose 53 ja Essence Me & My Lover

Siispä päätin lakata ne kaikki kynsille asti. 

Dependin lakka peittää tosiaan kahdella kerroksella ja se on helppo levittää. Juuri se sävy, josta pidän. Harmi kun tuo kullan kimallus ei oikein välity kuvista. :) 

Depend Poppy

Lumene Brilliant Sand on hyvin paljon Dependin kaltainen. Itse asiassa se on mun mielestä täysin dupe tälle. Kaksi helppoa kerrosta, itse pidän Lumenen sudista.

Lumene Brilliant Sand

Golden Rose 53 miellyttää mua kaikista vähiten näistä. Lakka peittää parhaiten kolmella kerroksella, itsellä kaksi ja läpi kuultaa. Tämä on myös selvästi vaaleampi lakka noihin kahteen edelliseen verrattuna, mutta kultaisuus tulee paremmin esille.

Golden Rose 53

Viimeisenä Essence Me & My Lover. Peittää hyvin kahdella kerroksella, mutta kärkien lakkaamisessa pitää olla tarkkana, sillä ne saattavat kuultaa aavistuksen vaaleampana (kuten mulla kävi). Helppo levittää. Lakka on mun mielestä selvästi enemmän vadelmanpunainen kuin rehellisen punainen (tosi ammattimaisia värisävyn erotteluja!). Kuvassa se saattaa näyttää samanlaiselta kuin kaksi ensimmäistä, mutta ei se ole. Uskokaa. :)

Essence Me & My Lover
 
Tässä vielä kaikki kynsillä. Järjestys on sama kuin esittelyissäkin: Depend, Lumene, GR ja Essence.


Loppuun todettakoon, että mulla on Dependin loputtua sille jatkaja Lumenen lakasta. Golden Rosesta voisin vaikka luopua, jos sen joku joskus haluaa. Essence sopii lakkauksiin, joihin kaivataan vadelmanpunaista, joten sen haluan pitää kokoelmissani. :)

Näkikö noista kuvista eroa ollenkaan? Olen huomannut sen kun itsellä on kaksi näyttöä, toinen näyttää ihan eri sävyjä kuin toinen. Näytön laadusta riippuu paljon, miltä kuva näyttää. Kaverin halppisläppärillä mun kuvat on tosi tummia, vaikka mulla ne paremmassa näytössä näyttää ihan hyvälle. Mun tabletissakin kaikki kuvat on tosi tummia, joten sitä en usko jos pitää jotain swatcheja katsella. :)

11 kommenttia:

 1. kaks ekaa näyttää ihan samoilta, kolmas eroaa aavistuksen ja neljäs on yhteiskuvassa jo ihan toista sävyä :) Tämä mun näyttö on käsittääkseni ihan hyvää merkkiä ja mallia.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä kuin Nina, 2 ekaa näyttää identtisiltä mutta muuten erot näkyy kyllä.

  Punainen tekstuuri ei kyllä jotenkaan sykähdytä minua, vaikka molemmat elementit erikseen on ihan jees.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että erot näkyy. :)

   Mä en oikein osaa pitää näitä punaisia lakkoja kuin jouluna, muulloin ne tuntuu olevan liian räiskyvät mulle. :D

   Poista
 3. Määki erotan, että kaks ekaa ihan samoja ja kaks vikaa jo ihan erejä... :D
  Mää oisin ton Essencen sulta voinu ostaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu!
   En mä tosta Essencestä luovu, mutta tuon Golden Rosen saa kyllä ostaa jos haluaa. :D

   Poista
 4. Joo kyllä niissä eroja on. Tykkään eniten Poppysta (ja Lumenesta), niille varmaan yksi dupe lisää on Magazine Cover Mouse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika paljon se kyllä noille kahdelle näyttää. :)

   Poista
 5. Mulla on GR ja Essence, onneks on tarpeeksi erilaisia :) Niin ja mulla on ID:n Love Crush, joka on punaisempi ja ja joku punainen vielä... OPI Impossible! Sattumalta kaikki eroaa toisistaan :D

  VastaaPoista
 6. Ja olihan mulla kans GR 59, mutta sekin on eri sävyä! Tosin se on liian lähellä Essnceä, mur :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullakin on sitten lopulta tosi monta punaista! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)