keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pienin askelin eteenpäin

Enpä muista milloin olisin viimeksi ollut flunssassa, mutta nyt on puskenut päälle sellainen yskä, että happi loppuu ja verisuonet poksahtaa päässä.  

Ja kynsimasis jatkuu edelleen. Olen yrittänyt pohtia mistä tämä johtuu ja olenkin tullut siihen tulokseen, että osasyy täytyy olla siinä ettei mulla ole yhtään käyttämätöntä lakkaa. Kaikkihan tietää sen tunteen, kun tilaat jotain ihanaa, odotat sen saapumista ja hipelöimistä. Et malta odottaa, että saat sen kynsille asti(oli se sitten pettymys tai ei). Tämä tunne multa puuttuu kokonaan tällä hetkellä tästä harrastuksesta.

Tokihan mulla on 300 kaunista lakkaa hyllyssä, mutta silti välillä tuntuu lakkaa valitessa, että vastahan mä tollakin lakkasin. Mitä uutta mä voisin samalle lakalle keksiä koristeluiksi, ettei se olisi liian samanlainen edelliseen lakkaukseen verrattuna? Voi plääh tän kanssa... Mutta valitukset sikseen, jospa tämä kohtapuolin olisi menossa ohitse. On mulla sentään Essien Urban Jungle tulossa, jos se joskus suvaitsee saapua tänne asti. Seurantatietojen mukaan se on jostain syystä käväissyt Italiassa yli 10 päivää sitten... :O

Tällä kertaa kynsille päätyi Misa Spaced Out. Tämä on ollut mun kynsillä nyt ainakin kolme kertaa tän blogin aikana. Edellisen kerran lakkasin tällä toukokuussa. Molemmilla kerroilla leimasin kynnet mustalla, joten nyt piti saada jotain erilaista. Onhan tämä lakka muuten älyttömän kaunis! Itse lakkasin kaksi helppoa kerrosta.


Pikkurillissä on Perfect Sand Lacquerin s68 ja koristeluina parissa kynnessä valkoiset siirtokuvat. 


Nyt kun tuota kuvaa katsoo, tuossa lakkapullossa on hassu kuvio. Niin kuin se kohta heijastaisi jotain kameraan, mutta ei siinä mitään oikeasti ole (piti tarkistaa ihan alkuperäisesta kuvastakin). Jännä. :D

Nämä kynnet miellyttää silmää paljon, ja tulihan näistä vähän erilaiset kuin edellisillä kerroilla. :) Joko teillä on kynsimasis helpottanut kun sitä tuntuu niin monella olevan tällä hetkellä?
 
Näillä kynsillä tuli muuten vietettyä Herra P:n kanssa vuosipäivää (ihan pyöreitä tuli taas täyteen). Yhteisiä vuosia takana hurjasti, mutta olemmekin olleet teineistä asti yhdessä. <3

Käytetyt lakat:

Misa Spaced Out ja Perfect Sand Lacquer s68

24 kommenttia:

 1. Kauniit on kynnet! :-)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet, Misa on kyllä nätti mutta lakan laatu jätti aika lailla toivomisen varaa minusta.
  Mulla on ajoittain hyviä kynsipäiviä mutta ehkä noin kokonaisuutena tökkii kyllä edelleen. Nyt ei ole kynsipostiakaan tulossa kun kuvittelen pääseväni lakkaamaan vanhoilla lemppareilla jossain vaiheessa.

  Onnittelut vuosipäivästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla ei ole ikinä ollut ton kanssa ongelmia. :O Ainoa mihin olen kiinnittänyt huomiota on kärkien paikkailu, eli ne saattaa jäädä vaaleammiksi niin töpöttelen lakkaa niihin aina vähän enemmän. :)
   Joo vähän samaa täällä, kokonaisuus tökkii. Päivä kerrallaan mennään, mutta uskon että tämä tästä taittuu parempaan. En voi kuitenkaan kuvitella elämää ilman kynsilakkoja, joten pakkohan se on taittua! ;D
   Vähän vanhaksihan sitä itsensä tuntee, kun on ollut elämän aikana toisen kanssa kauemmin kuin yksin. :D

   Poista
 3. Kauniit on lakkaukset! :) Pikaisia paranemisia ja onnea vuosipäivän johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos molemmista! :) Toivotaan, että tämä menee nopeasti ohi. :/

   Poista
 4. Onnea, onnea, paljon onnea <3

  Kauniit kynnet oot tehnyt kynsimasiksesta huolimatta<3!

  VastaaPoista
 5. Aika harvinainen tilanne toi ettei olisi yhtään uutta lakkaa testaamatta :D Kerrotko pienelle miten pitkät suhteet onnistuu? :o
  Toi hiekkalakka on aika herkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sitä se teettää kun ei ole ylimääräistä rahaa laittaa lakkoihin! :D
   Hmm. Lyhyesti ja ytimekkäästi luulen, että se meidän salaisuus on huumorissa ja kompromisseissa. :D

   Poista
 6. Kivat kynnet ja onnea vuosipäivän johdosta

  VastaaPoista
 7. Oho, Misaa en pullon perusteella ikinä ostais, näyttää ihan huonolta hopealta, mut hei vau, kynsillä ihan mahtavan näkönen. :) Paljon onnea vuosipäivän johdosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, huono hopea! :D Tämä on kyllä kaunis lakka.
   Kiitos! :3

   Poista
 8. Todella kauniit kynnet ♥
  Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että tämä tästä pikaisesti helpottaa. :)

   Poista
 9. Kauniit kynnet ja onnea vuosipäivästä! Auttaisko tuohon masikseen, jos ottaisit jonkun projektin? Esim. tuon suomalaisten aloittaman able-something-whateverin? Tai aakkoshaasteen, joka rajaisi kans sitä lakan valintaa sen verran, että ehkä tulisi tartuttua eri lakkoihin kuin yleensä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Luulen, että jonkin projektin aloittaminen tosiaan auttaisi tähän, mutta tuo suomalaisten haaste on liian vaativa. En halua stressata siitä että kynnet on tekemättä. :) Ehkä tuo aakkoshaaste voisi ollakin ihan hyvä vaihtoehto. :)

   Poista
  2. Ja vähän tirskahdin tuosta able-something-whateveristä. :D

   Poista
 10. Oi, kun hienot kynnet. :)

  VastaaPoista
 11. Tosi upeat! Oon tullu itse siihen lopputulokseen, että miulla on lakkausinspiraatio aina parhaimmillaan silloin, kun uusia lakkoja testattavana. Niihin tarttuu aina innoissaan ja tietää selkeästi, mitä haluaa seuraavaksi käyttää.. Tällä hetkellä miulla on testaamattomina jotain ihan tylsiä lakkoja, jotka on odottaneet vuoroaan varmaan lähemmäs vuoden - ne ei kiinnosta, eikä oikein nuo vanhatkaan. Viikonloppuna ihan mielenkiinnosta listasin oikeastaan kaikki lakat, joita oon edellisen puolen vuoden aikana käyttäny ja otin tavoitteekseni käyttää niitä, joita ei oo sinä aikana käytetty.. Ei meinaa oikein vieläkään innostaa, mutta onpahan joku suunnitelma.. Tää kyllä taitaa miulla vähän kuulua vuodenaikaan, muistelin nimittäin, että viime syksynä näihin samoihin aikoihin olin kolmisen kuukautta putkeen yksivärisillä kynsillä..

  Jospa se innostus sieltä tulisi takaisin ja hyvää vuosipäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Näin sen täytyy olla, mullakin on aina ollut vaikeuksia käyttää tylsiä käyttämättömiä pois, muutamat viimeiset on olleet aina tuskaa. Mullakin oli aikoinaan käyttämättömien lakkojen excel, johon olin arponut niille käyttöjärjestyksen. Mutta silloin niitä oli yleensä aina lähelle 50 käyttämätöntä. :D Oi niitä aikoja! :D

   Kyllä mä luulen että tämä tästä, vähän jo innostuin Papun ehdottamasta aakkoshaasteesta. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)