keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Video leimaamisesta

Mulla oli tarkoitus julkaista tämä vasta huomenna, mutta menköön tänään, sillä mulla on edelleen vähän liikaa postauksia jemmassa. :)

Mä sain vihdoin ja viimein tehtyä pienen ja sekavan videon teille! Tästä ei todennäköisesti ole apua teille, mutta olen luvannut tehdä tämän ja nyt sen tein. :) Lakkaus on tehty aika huteralla pöydällä, joten kaikki tavarat heiluvat siinä koko ajan, mutta älkää antako sen häiritä! Tämän lisäksi en vielä täysin hahmottanut, missä mun käsien tulisi olla, että ne näkyisivät koko ajan ruudussa... :D

Olen lakannut pohjat valmiiksi, koska videon lataamisessa menee niin järjettömän kauan, ettei pohjalakkauksien tekoa kannata kuvata. Pohjalta löytyy peukalosta ja etusormesta China Glazen Tart-Y for The Party, keskisormesta ja nimettömästä Essie Go Ginza ja pikkurillistä Depend Bluebell. 

Tässä on kuva valmiista lopputuloksesta:


Nostan kyllä hattua niille, jotka osaavat ja jaksavat tehdä hienoja videoita! Itsellä meinasi mennä hermot useampaan otteeseen tätä editoidessa. Ja se lataaminen sitten on asia erikseen. Älyttömän kauan kestää ladata tuubiin lyhyt video ja sitten olisi pitänyt vielä löytää mahdollisimman vähän ärsyttävä musiikki. Tehtävä osottautui mahdottomaksi ja jätin musiikin kokonaan pois. Meikäläisen hermoilla tällaisia videoita ei kovin useasti tule tehtyä. :D

Muistakaahan vielä, että nämä videossa näkyvät ohjeet ovat niitä juttuja, joita itse käytän ja olen itsellä todennut toimivaksi. En väitä, että kaikilla toimii samat kikat, mutta mulla ne toimii. Tai sitten vaan kuvittelen niiden toimivan. :D


Oliko tämä mun ensimmäinen video täysi katastrofi vai saiko tästä joku oikeasti jotain irtikin? :D

Oikein hauskaa vappua kaikille! <3

28 kommenttia:

 1. Hei, vähän tää oli kiva, kiitos :) Siinä on ammattilainen työssään, tosi näppärältä saat näyttämään tuon! Ehdottomasti täytyy kokeilla tuota leimasimen "nytkyttämistä" kuvan päällä ja teipillä sotkujen poistoa :) Hyvää vappua myös kameran toiselle puolelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo pyörittely auttaa jonkin verran, mutta ei se ohuista kuvioista kuitenkaan kaikkia reikiä poista. Teippi auttaa varmasti, kunhan kynsinauhat eivät ole liian kuivat. Tosi kiva kuulla, että tästä oli apua! :)

   Poista
 2. Mä ainakin sain irti vaikka mitä, nyt ehkä uskallan taas yrittää leimailua, yleensä menee niin penkin alle.. :D Hyvä video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten turhaan hampaita kiristellyt tuon videon tekemisen kanssa! :D Nyt vain leimailemaan itsekin! :)

   Poista
 3. Apua, ei se mulla mee ikinä noin helpon näköisesti:D Hyvä video ja kauniit kynnet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää tehdä myös video leimaamisesta niin voidaan vertailla! :D Kiitos!

   Poista
 4. Toi leimojen teippailu pois sormista oli hyvä vinkki :) Pitääpä itse seuraavan kerran leimailun ohessa testailla sitä. Kyllä tästä videosta sai kaiken tarpeellisen irti, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se toimii kyllä hyvin! Varsinkin mustat leimat on aina hankala puhdistaa, tämä helpottaa sitä työtä paljon. :) Kiva, että tästä sai jotain irti myös hyvä leimailijakin kuten sinä! ;)

   Poista
 5. Siis joo, nyt jopa tämä tanopää tajusi, mitä tarkoittaa kynnen painaminen leimasimeen :D Ja toi teipillä putsaus... Ei ollut kyllä turha video! Taidanpa leimata tänään mustalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, hyvä että tästä oli apua! :D Toivottavasti kikat toimii sullekin! :)

   Poista
 6. Hyvä video ja todella kauniit kynnet...

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit kynnet. Video oli myös hyvä ja hyödyllinen. Sain siitä paljon hyviä vinkkejä leimaamiseen, joita olen kaivannutkin, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä, että tästä videosta sai vinkkejä leimaamiseen! :)

   Poista
 8. Saat kyllä tuon näyttämään niin helpolta, hyvähän tuo video oli. Täälläkin menee ehdottomasti testauslistalle tuo teipin käyttäminen siistimiseen, se on se ärsyttävin osuus kun lakkaa yrittää putsata asetonilla, lakka vaan leviää ja sitä jää aina kuitenkin iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itselle tuo leimaaminen ei yleensä tuota päänvaivaa, siksi teenkin sitä niin usein. :D
   Mäkin vihaan eniten siistimisiä, onneksi tuo teippailu auttaa hankaliin tapauksiin.

   Poista
 9. Ihanat kynnet ja mahtava video =)

  VastaaPoista
 10. Hieno tuto! Ehkä mullakin seuraavalla kerralla sujuu leimaaminen paremmin sun vinkkien jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että jotain hyötyä näistä on! :)

   Poista
 11. Tuo leimasimen "nytkyttäminen" laatan päällä on kyllä itsellä testaamatta, jotenkin olen ajatellut että leimakuvio leviää leimasimessa, jos sitä liikuttelee siinä päällä :) Mutta testaan kyllä ehdottomasti! :) Ja kauniit kynnet olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se leviä jos leimasin on tarpeeksi pehmeä ja se ei kiillä. En tällaista tekisi kyllä esim konadin leimasimilla tai muilla kovemmilla. :-) Kiitos!

   Poista
 12. Kiitoksia videosta! :) Tekisi mieli alkaa heti leimaamaan ja tehdä jotkut kivat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vain leimaamaan jos tästä inspiksen sai! :)

   Poista
 13. Voi, saatpa tuon näyttämään niin helpolta. Teippi tulee varmasti testiin heti. Kiitos videosta, näitä lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei se aina suju noin helposti. Sattui ilmeisesti olemaan lakkauspäivä kun kuvasin tuon. :D Yritetään tehdä jotain muitakin videoita! :)

   Poista
 14. Nyt vasta sain katsottua tämän! Hyvä video, ehdottomasti uskallat tehdä lisää ;) Ja mieletön idea tuo teippi! Eilettäin leimasin taas mustalla, ja hermot meni sormia siistiessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että noinkin kokenut ja hyvä leimaaja sai tästä videosta jotain irti! :D

   Poista
 15. Olipas havainnollistava video! Kauhea hinku tuli nyt leimailla mutta kun kello on jo yli puolen yön.. :D Huomenna sitten. Ja teippivinkki oli muuten älyttömän hyvä, en olis itse keksinyt tuollaista! Pitää laittaa testiin tämä kikka! Ehdottomasti lisää videoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo ei ehkä kannata puolenyön jälkeen alkaa leimailemaan... :D Se teipin käyttö on kyllä hyvä vinkki, jos iho ei ole liian kuiva. En minäkään sitä vinkkiä ole keksinyt, vaan bongannut muualta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)