keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Creme sopii joskus myös leimaamiseenkin

Tänään kynsillä on OPIn Toucan Do It If You Try. Tämän lakan kokeilua olen vähän säästellyt. Ihan niin kuin tällä ei voisi lakata useamman kerran peräkkäin... :D Olin tilannut itselleni pyöreitä valkoisia niittejä ja halusin yhdistää sen tähän lakkaan. Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä löytyy tuo ihanainen OPI niitteineen. Keskisormessa pohjalla on Ginan valkoinen ja päälle elmukelmuilin samaa OPIa kuin muissakin kynsissä. Tässä vaiheessa mulla välähti, että tämä lakka voi toimia leimaamisessa ja pitihän sitä sitten kokeilla. Toimii se! :) Leimat ovat Pueenin laatasta 52. 

Tämä lakka on juuri niitä, joiden kuvaaminen oikeansävyisenä on yhtä tuskaa. Jouduin jättämään kuvat aika tummiksi, jotta lakan sävy ei vääristyisi liikaa. Älkää siis tuijottako ihmeellistä ihonväriä, vaan tuijottakaa tuota ihanaa lakkaa! :)
Joku tarkkasilmäinen saattoi huomata kuvissa erilaisen vesileiman. Tein äärettömän kovan työn tuon tekstin kirjoittamisessa ja nyt voinkin jättää yhden kuvankäsittelyohjelman pois, ja käyttää VAIN KOLMEA ohjelmaa. :P Sitten kun mä vielä jaksan opetella leikkaamaan ja pienentämään näppärästi photarissa ja lisäämään vielä kehyksetkin siellä niin munhan ei tarvitsisi käyttää kuin yhtä ohjelmaa. Miksi vanha ei opi (eikä halua oppia!) uusia temppuja, vaan tekee kaikki vaikeimman kautta? :D

Käytetyt lakat:

Poshe aluslakka, OPI Toucan Do It If You Try, Gina Tricot White ja Poshe pikakuivattaja

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Pakkohan tässä on jo keväisiä lakkauksia kynsille laittaa, aurinko paistaa jo niin mukavasti! :D

   Poista
 2. wau! aivan mahtavat lakkaukset, tykkään kovasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin minäkin pidin näistä tosi paljon! :D

   Poista
 3. Upeat! Hyvin sopii kaikki yhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Ompa hienot. Keväiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näillä kelpaa keväästä nauttiakin! :)

   Poista
 5. Tosi pirteät ja kauniit! :)

  Tiesithän, että paljon käytetyille rutiinitoiminnoille voi Photoshopissa tehdä Action-tiedoston (eli ikään kuin nauhoittaa työvaiheet), jolloin jatkossa ei tarvitse kuin valita se action ja napsauttaa play, niin homma hoituu automaattisesti? Se nopeuttaa työtä aika tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   En tiennyt! Mä en juurikaan osaa Photaria käyttää, joten kaikki neuvot otetaan vastaan! Pitääkin illemmalla vähän tutustua tuohon ominaisuuteen. Kiitos neuvosta. :D

   Poista
 6. Kaunis lakka, ei minun värini mutta sulle sopii hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ennen pitänyt näistä väreistä yhtään ja nyt ne kuuluvat ehdottomiin lemppareihin! Niin se maku vaan muuttuu. :)

   Poista
 7. Ihan hetki sitten poistin samaisen lakan omilta kynsiltä ja heitin kirppispinoon :/ Harmittaa niin vietävästi, mutta kun ei se vaan itsellä toimi. Nyt näitä kuvia katsellessa huomaan, että sulla on tummempi iho, siinä se ongelma varmaan on, itsellä kun iho ihan vaaleaakin vaaleampi niin ei vaan sovi :( Mutta kauniit lakkaukset sulla, käyn täällä ihastelemassa tätä lakkaa sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itsellä myös sellaisia värejä, joita pitäisin mieluusti kynsillä, mutta ne ei istu mulle mitenkään. Se harmittaa kyllä! Mutta lupaan käyttää tätä lakkaa useammin, että sitä sitten voi ihailla blogissakin. :D

   Poista
 8. Upea lakkaus, varsinkin nimetön on mun mieleen. :)
  Mä kans muokkasin pitkään mun kuvia monella eri ohjelmalla, kunnes päätin, että nyt opetellaan tekeen kaikki photarilla. :D Hetki sitten aloin käyttään lisäksi vielä Bridgeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mun varmaankin pitäisi opetella käyttämään photaria paremmin, mutta laiska kun olen, niin se on aina jäänyt. Aina kun keksin jotain niin googlaan ohjeet, mutta sitten unohdan senkin. :D

   Poista
 9. Tosi upea lakkaus, kaikki käy niin hienosti yhteen. :)

  VastaaPoista
 10. Oooh, tää on todella hieno skittlette! Jotenkin niin ihanan keväisen pirteä mutta samalla seesteinen, erittäin onnistunut! :)

  VastaaPoista
 11. Laiskuuden huippu tässä moi, mä käytän vaan iPhotoa :D tosi pirteä lakkaus ja kylläpäs leimasikin nätisti tuo OPI. Tää muistuttaakin mua siitä, että pitäis viimein kokeilla A Roll in the Hagueta leimauksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun pitäis päästä vaan siihen yhteen softaan jota käytän, mutta laiska kun olen... :D Aavistuksen tuo leima levesi kärjestä, mutta sen voi laittaa myös leimaajan piikkiin. Jäänkin siis odottelemaan sun kokeiluja tolla lakalla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)