perjantai 24. tammikuuta 2014

Shimmer Polish: Jennifer

Tänään esittelyssä Shimmer Polish Jennifer. Lakka on kirkaspohjainen, eikä se peitä kovin helpolla itsekseen. Suosittelen alle jotain värilakkaa. :)



Erityisesti mun huomion tässä lakassa kiinnittää nuo mustat glitterit, ne tuovat kivan lisän tähän sekamelskaan. :D



Lakka on kaunis, mutta kynsien toteutus ei... Mikä siinä on, että glitterilakoilla erilaisten koristelujen keksiminen on niin vaikeaa? Mistä te löydätte inspiraation glitterikynsiin? Olen yrittänyt metsästää inspistä kuvahaulla ja Pinterestistä tuloksetta.

Tässä kuitenkin mielettömä tyylikäs aikaansaannokseni tästä lakasta. Glitteriä vain osaan kynnestä ja rajaus mustalla akryylimaalilla. Hmph.



Lähinnä näistä mun räpellyksistä tulee mieleen itse ilkimyksessä olevat minionit... :) Kertokaa tai linkkailkaa mulle ideoita glitterilakan käytöstä, sillä kuvien perusteella tarvitsen kipeästi apua! :D

Shimmer Polishin lakkoja voi siis ostaa reilun 9 euron hintaan joko Shimmer Polishin sivuilta, ETSYstä ja joitakin näitä myy esimerkiksi Harlow & Co. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

7 kommenttia:

  1. Kivathan nuo ovat :)
    Mulla on nyt joku fiksaatio tähän koristelutyyliin:

    http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2lgkkkaQX1qc8z8mo1_500.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi voiskin olla hyvä idea ja totahan voi hyvin soveltaakin. Kiitos vinkistä! :)

      Poista
  2. Oo tuo lopullinen koristelu on kyllä makee!

    VastaaPoista
  3. Itse tein just aika hienot kynnet silleen että glitteriä koko kynnelle, päälle käsinmaalattu kuvio, tein tietty kissoja. ;) Mutta eiköhän joku leimauskin voi sopia sillain että koko kynnen glitterin päälle, just vaikka mustalla, leimaus taisi olla sun lempilaji? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leimaaminen taitaakin olla mun tapauksessa ainoa mahdollinen koristelutyyli, käsin kun en osaa maalata juuri yhtään. :D Täytyy varmaan turvautua aina siihen. :D

      Poista
  4. Kivaltahan nuo näyttää!:)

    Mä toteutan nykyään glitterkynnet tekemällä liu'un glitterillä joko kärkeen tai juureen. Päädyn lähes aina siihen ratkasuun, ja tuntuu että blogissakaan paljoo muuta nää..:D No mut tällä hetkellä se tuntuu omalta jutulta, ja vähällä vaivalla saa helppoa ja kivannäköstä kynsille :)

    VastaaPoista
  5. Kiitti! :)

    Musta tuntuu kans, että teen aina vain liu'un tyveen täi kärkeen... Ne toisaalta ovatkin kaikista näteimmät koristelut näissä. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)