maanantai 13. tammikuuta 2014

Kesään sopivat kynnet

Tein nämä kynnet talvea odotellessa, eli kesäteema jatkuu. :) Käytin taas foliota, tämä on joskus kauan sitten ostamani, mutta toimii silti. 

Peukalossa ja etusormessa pohjalla Depend 199, koristeina pyöreitä glittereitä. Keskisormessa ja nimettömässä pohjalla Misa Good to be Green, koristeena foliota. Pikkurillistä löytyy Essencen L.O.L ja päältä Depend 335.  
Oikein viihtyisät kynnet, vaikka itse sanonkin. :D Nyt on hirveä halu laittaa kynsille paljon väriä, onko muilla samaa havaittavissa? :)

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, Depend 199, Misa Good to be Green, Essence L.O.L, Depend 335, China Glaze First & Last ja Poshé pikakuivattaja

13 kommenttia:

 1. Vihreät kynnet kelpaa mulle aina!!! Oliko ylläri.. Vaihdoin eilen vihreät verhot makkariin, eli kaippa jotain värikaipuuta havaittavissa. ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi pirtsakat! Mullakin kyllä silmät etsiytyvät nyt vähän iloisempiin sävyihin kynsilakkahyllyjä tutkiessa - nyt on kynsillä korallipinkki-ruskea-kultainen skittlette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kuulostaa aika kivalta yhdistelmältä tuo skittlette. :)

   Poista
 3. Mulla tuli kanssa eilen ruskeiden kynsien jälkeen fiilis, että nyt on saatava kynsille jotain räikeää.. Haasteena vuorossa oli vesimarmorointi ja valitsin siihen mustan ja lilan.. Eli kynnet on jälleen synkät.. Seuraavaksi laitan kyllä jotain tosi räikeetä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin taas seuraavaksi tehdä ruskeat skittleten. :D Tällä hetkellä kynsillä on Catherine Arleyn punainen hololakka, ei siitäkään kyllä väriä puutu. :)

   Poista
 4. Mun kynsillä on näkyny viime aikoina vaikka minkäväristä, nytki herkullinen skitlette... Ihanan piristävät nuo sun kynnet kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko on yrittää saada vähän väriä tähän värittömyyteen. :D Kiitos! :)

   Poista
 5. Oii. Ihana nähdä värejä taas ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kieltämättä ihana laittaa reilusti väriä kynsille! :)

   Poista
 6. Voi miten namit!! *kuolaa*

  Rrrrrakastan vihreää ja nää on ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännä miten sulle noi vihreet uppoo! :D :D

   Poista
 7. Ihanan värikkäät! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)