perjantai 5. huhtikuuta 2013

Joulu meni jo

Mä sain vihdoinkin kynsille pinkkiä. Nyt nämä eivät enää ole jouluiset. :) Kynsillä Essencen ultimate pink. Sitä se todellakin on! Levittyi kuin unelma, kuvissa kaksi kerrosta.




Näiden koristeluun oli aikaa 7 minuuttia (katsoin vielä kellosta). Sitten alkoi eräs seuraamani sarja televisiosta, joten siihen mennessä piti saada valmista. Tai ainakin leimat kynsille ja siistittyä reunat. Sen ehdinkin tehdä. :) Leimat on tehty Nailwaysin Flowers-laatasta China Glazen Admirella. Ja mä todellakin sain nämä sen ohjelman alkuun siistittyä. Mainoskatkolla sitten kävin lisäämässä päällylakan. :D Kuvatkin otin vähän vauhdissa, joten ne ovat vähän hassusti varjostuneet, mutta kyllä niistä varmaan selvää saa.




Vaikka ennen en niin pitänyt pinkistä, nyt pidän siitä kovastikin (ainakin kynsillä). Onko musta kenties tulossa tyttömäisempi?!? :D Oikein mukavaa viikonloppua kaikille, mulla se menee taas vaihteeksi juhlissa. Niin kuin jokainen viikonloppu näin keväällä. Onnea muuten synttäri- ja nimipäiväsankareille etukäteen! ;)


25 kommenttia:

  1. Oi, ompas hienot! :)
    Näyttää jotenkin ihanasti tapetilta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Näistä tulisikin hieno tapetti! :D

      Poista
  2. Aivan ihana lopputulos! <3

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit, tuo lakka näyttää jotenkin epätodellisen upealta jopa, pinta on niin tasainen ja kaunis. Mikä parasta, mulla on sama laatikossa odottamassa, nyt hyvillä mielin voi testata:)
    Upeat kynnet kaikin puolin, leimauskin on täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkin epätodelliselta? Voin kyllä sanoa, että ainut mikä tossa mättää hiukan, niin se ei ihan noin loistavan pinkki ole, mutta en osaa sitä kovin hyvin säätää. Mutta se levittyi noin tasaisesti kyllä. :) Jos ihan läheltä katsoo niin niitä reikiä löytyy ohuissa kohdissa leimauksissa, mutta kuvat on sen verran kaukaa, ettei niitä huomaa kovin helposti. :D :D

      Poista
  4. Ompa upea lakka! Ja hieno on tämä uusi ulkoasukin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tätä ulkoasua kauan mietin että laitanko, tää ei nimittäin oo yhtään mun tyylinen. Tykkään silti siitä koko ajan enemmän ja enemmän. :D

      Poista
  5. Kiitos etukäteis onnitteluista. :) Kivat lakkaukset.

    VastaaPoista
  6. Niin ihanan näköinen pinkki! Enkä mää yleensä edes tykkää vaaleanpunaisesta, mutta tuota lakkaa on vaan pakko kuolata! Osaisitko sanoa, mistä tuon lakan voi hankkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en mäkään yleensä näistä tykkää. :D Itse ostin tän lakan Beautycosmetics.biz-verkkokaupasta, eipä näitä taida suomeen muuta kautta saada (ellei joku tuttu asu ulkomailla :D). Monella on ollut ongelmia tuon kaupan kanssa viimeaikoina, joten en uskalla suositella sieltä tilaamista. Itse sain kyllä paketin ehjänä kotiin.

      Poista
  7. Ihana lakka! Tää lähteekin heti ostoslistalle. :)

    VastaaPoista
  8. Oho, tänään on selvästi pinkkien Essencejen päivä :D todella upeat leimaukset (taas kerran).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä katsoinkin sun blogista, että olit laittanut myös pinkin essencen. :D Mulla onkin tuo vielä kokeilemattomana hyllyssä. Kiitti! :D

      Poista
  9. Olipas kauniin pinkki! Mun on täytynyt kans myöntää, että pidän tietyn sävyisistä pinkeistä :D Vähän harmittaa, mutta onneksi en sentään hempeän vaaleanpunaisesta pidä (vielä) ;)

    Ihan mielettömät leimaukset. Ja 7 minuutissa? Mä leimasin kans eilen, ja ei taas sujunut yhtään... Käytin jotain kakskyt minuuttia, ja sain silti aikaan hajanaiset kuviot kynsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mää tykkään nykyään myös niistä hempeistä vaaleanpunaisistakin! Apua! :D Silti ne tummat sävyt on vielä ihanampia kuitenkin.

      Se on katso niin kun toimii paineen alla niin saa nopeesti tehtyäkin. Toi Admire tuntui toimivan tän leiman kanssa tosi hyvin, muuta kuin paineli kynsille. Yleensäkin noi Romantique-sarjan lakat on musta helppo puhdistaa joten siihenkään ei mennyt aikaa kauaa. Kieltämättä joskus itselläkin on niin, että tuntikaan ei riitä leimauksiin, mutta joskus se taas vaan on niin helppoa! :D

      Poista
    2. Mietein vain tuossa, että on varmaan hyvä sarja, jos menee kynsien laiton edelle :D

      Mutta kamalaa on kyllä, kun on joutunut tän harrastuksen myötä luopua ennakkoluuloistaan. Entä jos sitä joku päivä vielä huomaakin pitävänsä keltaisesta lakasta :D

      Poista
    3. Haha! Harvaa sarjaa edes seuraan, mutta se ärsyttää jos missaa alusta pätkänkään, siksi piti pitää kiirettä! :D

      Joo, se päivä kun vielä koittais että keltaista lakkaa himoitsee! :D

      Poista
  10. kylläpä on tosiaan shokeeraavan pinkki lakka! Kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  11. Ompas kivat! Tuo pinkki lakka on kyllä ihanan värinen !

    VastaaPoista
  12. Aivan uskomattoman ihana väri! Itselläkin tuo samainen lakka on ja kyllä, levittyy kuin unelma!<3 Ja ihanat koristelut(niin kuin aina;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että löytyi myös toinen jolla on tämä, niin ainakin mun sanaan uskotaan paremmin! :D Kiitos! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)