lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pieni testi

Tein ostopostauksen tossa maaliskuun loppupuolella, jossa sanoin ostaneeni Essencen Twilight-sarjan lakan Edwards love. Sulokynnet mulle kommentoikin, että hänellä lakka oli pelkkää mössöä ja todella vaikea levittää. Pitihän mun jo vihdoin kokeilla itsellenikin tätä. Ja mulla tämän kanssa ei ollut mitään ongelmaa. :O Monesti on tullut eteen Essencen lakkoja, jotka mulla on toimineet loistavasti, mutta joku muu valittaa esim. sen kamalasta koostumuksesta tai lakan kuplivuudesta. Näissä täytyy olla paljon laatueroja, onneksi mulle ei ole sattunut kyllä yhtään maanantai-pulloa. Näitä kynsiä en koristellut mitenkään, nämä taisivat olla kynsillä alle vuorokauden, halusin vain kokeilla lakkaa. :)

Mun pullossani oleva lakka oli kohtuullisen helppo levittää, peitti kahdella kerroksella. Ja kuten varmaan tarkkasilmäisimmat huomaa, mun kynnet on taas hiukan lyhemmät. Tuo etusormen kynsi aiheuttaa mulla harmaita hiuksia, siitä lohkesi palanen ja jouduin lyhentämään kaikkia kynsiä aika paljonkin (tietysti vaan mun mielestä... :D).
Tässä vielä lähempää kuvaa tuosta lakasta, se on vain niin nätti!


En olisi varmaan tämän koostumukseen kiinnittänyt edes mitään huomiota jos Sulokynnet ei olisi tästä mua varoitellut. Onneksi kuitenkin mun lakka toimii. :)

Mukavaa lauantaita kaikille! :)

18 kommenttia:

 1. Oijoi, onpas tosiaan kaunis lakka! Menen hopusti pois ennen kuin tulee kiusaus metsästää tuo itsellekin ->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä on helppo löytää ja halpa hinta. ;)

   Poista
 2. Oi mikä lakka, ite oon ihan heikkona tälläsiin mustiin lakkoihin joiden seassa on jotain erivärisiä hippusia. Tää on kyllä pakko jossain vaiheessa nakata mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tykkään niin paljon tummista lakoista ja varsinkin tällaisista, joissa on jotain extraa. :)

   Poista
 3. Niin ihana sävy ja mulle myytiin pullollinen mämmiä :( Tosi kiva ettei sun lakkaa ole samaa mössöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle on kyllä täytynyt sattua se maanantai-pullo. En oikein usko että meidän lakkaustottumukset olisi niin erilaisia että näissä olis sama koostumus ja sun mielestä se olis mämmiä ja mulla ihan ok. :)

   Poista
 4. Minäkin ihastuin tuohon lakkaan, eikä nyt muu auta kuin lisätä se ostoslistaan :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis lakka, taas yks lisää himotuslistalle. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis:) Sulla on niin nätti kynsien malli että se näyttää hyvältä monessa eri pituudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä vaihtaisin kyllä nämä sun kynsiin milloin vain! :D

   Poista
 7. Sulla on niin kauniit kynnet että ottaisin nuo milloin vain! Miun kun on niin kovin lyhyet :( ehkäpä kun ravintola-alata pääsen niin alan pitää rakennekynsiä että saisin noin kauniisti lakata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä lyhyetkin kynnet on monesti niin kauniit. Itsellä vain ei taitaisi toimia kun on sen verran nakit nämä sormet. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)