keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ostoksia

FB:n puolella jo eilen hehkutin joulua. Sain kauan kaipaamani lakkatilauksen. Nyt ajattelinkin tehdä postauksen viimeaikaisista ostoksista, joita ei vielä ole blogissa nähty. Aluksi Beautycosmeticsin tilaus. Tilasin siskon kanssa viime kuun lopulla muutamia lakkoja kyseisestä verkkokaupasta. Aiemmin ei ole ollut mitään ongelmaa, nyt kuitenkin tilauksen jälkeen alkoi näkymään monessakin paikassa rikkoontuneita pulloja ja viivästyneitä paketteja. Kauhulla odotin meidän paketin saapumista. Paketti kuitenkin saapui eilen kaikki pullot ehjinä! Onneksi! En tiedä kyllä uskallanko enää tilata tuolta mitään, saa nähdä. :) Luvassa paljon kuvia!

Ensimmäisenä Catherine Arley 800. Jätin tämän parikin kertaa ostamatta, mutta Sissin kuvat vakuuttivat mut haluamaan tämän myös itselleni. :) Oikeassa kuvassa taas Jolly Jewelsejä kaksin kappalein. Edessä 110 ja takana 116.



Sitten muutama Essencen lakka. Ostin näitäkin kun suurin osa on todella toimivia. Nyt vain menin vähän mukavuusalueen ulkopuolelle sinisten ja pinkkien suhteen. Vasemmalta alkaen 129 the boy next door, 128 lets get lost ja 125 absolutelu blue.



Sitten pinkkejä. Kuvat vähän hämäävät, eivät ne kaikki ole saman värisiä. :) Vasemmalta oikealle 107 naughty and pink!, 105 party princess ja 108 ultimate pink.



Vasemmalta oikealle: 142 grey-t to be here (tikkukuvassa oikealla), 103 space queen ja 119 boho chic (joka taas on vasemmalla tikkukuvassa ja ei ole noin tumma oikeasti).



Viimeiset essencet. 140 go bold! ja 04 Edwards love (jonka luin juuri aamulla olevan pelkkää mössöä).


Tässä tikut ovat väärinpäin.

Sitten Adeninasta ostettuihin juttuihin.Vasemmalla A England Tristam ja oikealla Saint George. Tuo jälkimmäinen lakka on mun silmään ehkä täydellisimmän värinen lakka ikinä! Tiedä sitten istuuko se mun kynsille, mutta kaunis se vaan on!



Sitten ylläripylläri ostin pari leimasinlaattaa, kun joskus tulee leimailtuakin... :P Kuva vähän heikko, mutta vasemmalla Nailwaysin laatta Flowers ja oikealla Happy Birthday (jota jo vähän kokeilinkin). Ai miksikö ostin tuon jälkimmäisen? No siksi kun mittariin tulee tällä viikolla vuosi lisää! Ajattelin kerrankin tehdä teemaan sopivat kynnet! :D Ja tietty se vappukin on tulossa, joten ilmapallot ja muut sopii sinnekin ihan täydellisesti. Nuo kokokynnen kuvat on mulle aivan liian pitkiä, mutta parempi niin kuin liian lyhyitä. :D


Siinäpäs näitä. Vähän tulee ostoskrapula näitä katsellessa, mutta mä oonkin ollut tosi kiltisti jo pidemmän aikaa ja onhan mulla kohta synttäritkin. Niin ja laskin että näistä tulee yhteensä 17 lakkaa, joten valitsin eilen 17 lakkaa myyntiin mun kokoelmasta. Aiemmin olen jo valinnut 30 lakkaa myyntiin ja suurimman osan myynytkin. Mähän alan oppia pikkuhiljaa. :)

26 kommenttia:

  1. Toivottavasti sun Edward's love osaa käyttäytyä paremmin kun mun, oli ehkä yks kamalimmista lakoista mitä olen ikinä levittänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan näin kun se on niin kaunis pullossa!

      Poista
  2. oooooh.. Tristam ja Saint George on pakko hankkia-listalla. :)

    VastaaPoista
  3. Kaikkea ihanaa:) Tuo Arley on kyllä nätti, mietin sitä just yhtenä päivänä, pitäisi lakata sillä uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain? :D Mäkin haluan ton Arleyn kynsille, pitää vaan odottaa päivää jolloin aurinko varmasti paistaa.

      Poista
  4. Oo paljon ihania lakkoja noi kaikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon näitä kyllä on! Mutta kun ne kaikki on niiiiiiin ihania! :D

      Poista
  5. Ompa ihanan paljon kaikkea! Oon ihan kade tuosta Arleysta, se näyttää niin ihanalta kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö näytäkkin ihanalta! En malta oottaa että saan sen kynsille asti. :)

      Poista
  6. ihania ostoksia! tosi kivoja varsinkin nuo essencet:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, näillä pärjää taas vähän aikaa! Ihana miettiä pitkästä aikaa että mitä ihanuuksia kynsille tällä kertaa laittaisi! :)

      Poista
  7. Voi vitsi kun tuo Tristam nyt pyörii monessakin blogissa esillä, houkutus alkaa kasvaa taas liian suureksi =P
    Tilasin sen jo tammikuussa itselleni a-england -nettikaupasta mutta valitettavasti kuuluin siihen epäonnisten joukkoon joiden lakat jäikin sitten saamatta toimitusvaikeuksien vuoksi :( Ja olen nyt sitten yrittänyt kovasti elää ilman sitä =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ollut harmi että osalla jäi saamatta se tilaus Royal Mailin vuoksi.
      Itse en hirmusti sinisistä lakoista edes välitä, mutta tämä on kyllä ehdottomasti juuri se sininen mikä mulle käy! Noita essencen sinisiä ostin kokeiluun joskos ne kynnelle istuisi. :)

      Poista
  8. Ääähhh, miksi nuo a-englandit ei vois olla vähän rumempia, niin ei tarttis käydä koko aikaa tätä tilaan-en tilaa-tilaan.. taistelua:D Tuo Essencen harmaakin on jotenki tosi nätti harmaaksi!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Tuo harmaa on muuten kaunis, pitää saada se kynsille ja kuvattua kunnolla. :)

      Poista
  9. Ihania ostoksia <3

    ja kiitos eilen tuli arvontapalkinto postissa :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu että sait palkinnon ehjänä! :)

      Poista
  10. Vallan kauniita lakkoja! Nuo essencet on niin herkullisia :) Itse kotiuduin eilen työreissulta Helsingistä, saaliina "vaivaiset" 7 lakkaa, niillekin työkaveri jo pyöritteli silmiä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne on herkullisia, varsinkin tuo party princessin pullo näyttää oikeasti syötävältä. :D Ei ne muut ihmiset vaan ymmärrä tätä harrastusta, tuohan on vallan pieni määrä! :D :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)