keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Olisiko se vihdoin ohi?

Kynsimasennus nimittäin. Vaikka en tälläkään kertaa saanut paljon koristeluja aikaiseksi, tuntuu, että tämä saamattomuus on paranemaan päin. Nämä kynnet aiheutti nimittäin jatkuvaa tuijottelua. :D Sain (varastin) siskolta lainaan sen uuden Adeninasta ostetun A Englandin lakan Princess Tears. Erittäin hempeä vaaleanvioletti hololakka, peitti kahdella kerroksella. Onnistuin kyllä jostain syystä ottamaan yhden kuvan, jossa lakka näyttää harmaalta. :O Tässä lakka näyttää lähinnä harmaalle...

Tähän päälle ajattelin pitkästä aikaa (ainakin omasta mielestäni) leimailla holoa holon päälle. Eli vanha luottoleimauslakkani Color Clubin Revvvolution pääsi kynsille. Leimauslaattana CH8. Tämänhän olisi voinut teipeilläkin tehdä, mutta helpompaa se näin oli. :) Vähän jännitti tuleeko kuvioon paljon mutkia, mutta ei niitä onneksi tullut!Hirveen hyvä yritys saada viivat jatkuviksi. :)

Vaikka näistä tulikin hyvin yksinkertaiset kynnet, värit sopii mun mielestä yhteen ja lakkauksesta tuli juurikin mun näköinen. Mitäpä muuta sitä voisi vaatia, tästä on hyvä jatkaa kohti parempia kynsipäiviä. :)

17 kommenttia:

 1. No nii, näät on kyl sun näköset. Tosi kauniit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain. :) Tosi hyvin on vielä kynsillä pysyneetkin, yhtään kärkikulumaa ei oo vielä ees havaittavissa. :)

   Poista
 2. Tykkään! Sekä kynsistä, että lakasta(ni) :D

  VastaaPoista
 3. Täällä myös toinen kynsimasentunut :D Kun ei vaan huvita niin ei huvita :/
  Kivan yksinkertaiset lakkaukset, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mua kyllä huvittais tehdä, mutta en keksi koristeluja! :D

   Poista
 4. Tuo Princess Tears on niin kaunis! :) Aloin tarkistelemaan äsken omaa a englannin tilausta, kun tuo lakka oli siinä. Kyselin sähköpostilla sen perään, ja he pahoittelivat ja palauttivat rahat kyselemättä sen enempää. Pitänee tehdä vielä tilaus tuonne Adeninalle sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellähän Englannissa on varmasti ollut sählinkiä lakkatilausten kanssa kun eivät voi enää lähettää enää ulkomaille, jospa siinä sitten on tilauksissakin tullut enemmän heittoa kuin normaalisti. Kyllähän se kannattaa tämä lakka itselle ostaa, mäkin ostan kyllä nää kaikki kun lompakko vain antaa periksi. :D

   Poista
 5. Hei tosi nätit kynnet! :)

  http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Nää on kyllä niin hienot! :)

  VastaaPoista
 7. Kappas vain, minunkin kynsille pääsi ekaa kertaa Princess Tears, ja tykkään kyllä tosi paljon lakasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä yhteensattuma! :) Jos tän omistaa, ei tästä voi olla tykkäämättä. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)