lauantai 16. helmikuuta 2013

Omituista

Bloh Some kin of Art -blogista lähetti minulle omituisuus haasteen. Haasteena olisi kertoa 5 omituista asiaa itsestään... Vähän oli vaikeuksia keksiä näitä, vaikka omituinen olenkin. Ne ei vaan tule mieleen kun tällaista kirjoittaa. :D


1. Luen sanomalehdet niin, että aloitan takasivusta ja lopetan etusivuun. Aikakauslehdet luen kyllä oikein päin.

2. Mulla on vaikeuksia niellä vitamiineja, varsinkin sellaisia karheapintaisia. Toiset ottaa kourallisen vitamiineja kerralla, minä sunnilleen pilkon yhden kerrallaan suuhun. Ja sittenkin vielä yökkään. Onneksi osa löytyy purutabletteina. :)

3. Olen todella onneton toistamaan asioita eteenpäin. Jos joku sanoo mulle jotain ohjeita uudesta asiasta puhelimen välityksellä ja ymmärrän ohjeet ihan oikein, en silti kykene toistamaan niitä samanlaisena enää puhelun loputtua.

4. Tykkäsin lapsena paljon näkkileivästä, jossa on voita ja ketsuppia päällä. Testasin vasta maistuuko se vieläkin hyvälle ja kyllähän se maistui! 

5. Siivouspäivänä mulle ei oikein riitä, että mä tiedän toisen siivonneen jonku paikan. Se tuntuu itselle siistiltä vasta sitten, kun olen sen itse siivonnut ja tiedän sen olevan siisti.

Tämäkin on jo kiertänyt niin monessa paikassa, mutta haastetaan nyt pari ainakin jotka tiedän, etteivät ole tehneet tätä. :)

Verieana
Höttiäisen höpötelmiä

 

19 kommenttia:

 1. Muhun pätee kanssa ykkönen ja kakkonen :D Hauska haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kakkonen on varmaan aika yleistäkin, mutta ykkönen ei. :D

   Poista
 2. Voita ja ketsuppia:o :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. :D Sehän on vain jalostettua tomaattia. :D

   Poista
 3. Tuo ketsuppileipä oli kans mun kaverin suosikki pienenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, löytyy siis muitakin jotka tykkäs siitä. :D

   Poista
 4. Nyt ku lämpötila huitelee yli 38 niin vois tulla hauskojakin omituisuuksia.. Niinkö niitä omistais muutenkin. Kiitos omituisesta haasteesta!!!:))))

  VastaaPoista
 5. Meidän äitikin lukee sanomalehden nurin päin :D Ja itseni oon aikuisiällä opettanut nielemään pillereitä, tosin mitään valtavia antibiootteja en meinaa vieläkään saada alas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotoa mäkin olen tän lukemistavan muistaakseni oppinut. :) Mä en oo oppinut vaikka kuinka oon yrittänyt opetella. :D

   Poista
 6. Muhun passais ykkönen ja viitonen. :) Enkä edelleenkään ymmärrä tuota sun ketsuppi näkkäriäs... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä tiesin jo tätä kirjottaessani että sulle sopii noi molemmat kans. :D

   Poista
 7. Mun isällä on kanssa tapana lukea lehdet noin :) vain särkylääkkeet (burana/ibumax/liukaspintaiset) pystyn nielemään nesteen kanssa, mutta kaikki muut mun on pakko ottaa jugurtin kanssa, en vaan pysty nielemään niitä muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee kalvopäällysteiset aika hyvin, mutta vähänkin karheapintaiset aiheuttaa yökkimistä ihan hirveesti. :D

   Poista
  2. Piimaxit on pahimpia, yök :P.

   Poista
 8. Mulla oli ennen tapana lukee lehti aloittaen takaa. Nyt suurin osa on tabloid -koossa, niin semmosen kanssa en tee niin.

  Itehän oon niitä ihmisiä, jotka syö oikeasti kourallisen vitskuja kerralla :D Emmä jaksa aamulla yksitellen kaikkea napsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää lehdet joita mä yleensä luen tulee vielä isompikokoisena. Varmaan kun ne muuttuu pienemmiksi niin lukusuuntakin muuttuu. :D

   Ja musta olis kans tosi mukava nakata se kourallinen tabletteja naamaan, mutta ei onnistu niin ei sitten. :)

   Poista
 9. Vihdoin vastattu. Huomasin että "alitajunnassa" oli oletettavasti muistissa toi sun näkkäri juttu, ku itelki näkkäri tuli vastauksiin. Tosin ihan eri muodossa. :DD http://hexunblogi.blogspot.fi/2013/03/omituista.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)