sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Taas sain käytettyä kaksi lakkaa käyttämättömien lakkojen listalta. Pohjalle valikoitui OPIn Mermaid's Tears, jota jo aiemmin kynsille yritin laittaa. Eipä se tälläkään kertaa onnistunut kovin kehuttavasti. Lakka oli aika lirua ja kolmekaan kerrosta ei riittänyt tasaiseen lopputulokseen. Mutta tällä kertaa se ei haitannut, sillä laitoin päälle vielä Color Clubin Beyond Mistletoen.
Ihanan kimaltelevat! Näistä tuli jotenkin meri mieleen, joten etsin sitten leimoja, jotka sopisivat aiheeseen. Löysinkin mielestäni tällaisen laatasta A29. Tähän tosin meni vain murto-osa kuviosta, mutta mitäpä se haittaa. :D
Oikeenkin onnistuneet mun mielestä! Tykkäsin kovasti. :)

12 kommenttia:

 1. Mulla on tällä hetkellä kynsillä pelkkä Beyond the mistletoe, ja se peitti kolmella kerroksella. Kimaltelee kyllä ihanasti! :) Ja nätit kynnet, lakat sopivat hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kimaltelee kyllä tosi ihanasti, siksi se pitikin hankkia! :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Nuo pirates- kokoelman kaikki lakat taitaa olla aika ankeita levitettäviä, mutta oot silti kyllä onnistunut hienosti! Taidan itsekin kokeilla seuraavaks noiden kuorruttamista jollain glitterillä niin ei haittaa pienet epätasaisuudet pohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin taitaa olla. Glitterilakka pelastaa kyllä monet lakkaukset! :D

   Poista
 3. Just lakkasin itsekin OPIn Mermaid's Tearsilla, ja mulla ei ollut mitään ongelmia peittävyydessä/levittyvyydessä.. :o Peittävää jälkeä tuli kahdella kerroksella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niimpä tietenkin. :D Mä vielä oon kokeillut kahteen otteeseen tätä lakkaa ja molemmilla kerroilla meinasi hermot mennä. On kyllä tullut huomattua blogeja seuraillessa, että toisilla sama lakka tuntuu olevan ihan erilainen kuin toisilla. Mulle on yleensä sattunut ne helpommat versiot, mutta ei ilmeisesti tän kohdalla. :D Tosiaan se Stranger Tides tästä kokoelmasta oli huomattavasti parempi levittää, sen kanssa ei ollut ongelmia.

   Poista
 4. Todella onnistuneet! Toi Color Club on kyllä upea :)

  VastaaPoista
 5. Kivasti käytit tuota kuviota! Itse en siitä niin tykännyt kun leimasin sen kokonaisena kynsille, mutta noin näyttää toimivan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mullakaan tää ei oo kokonaisena koskaan kynsille päätynyt, näin se mustakin kuitenkin toimi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)