maanantai 19. marraskuuta 2012

Nakuilua

Kun muutkin tekee tätä, niin mäkin ajattelin tässä lakkauksen vaihdon yhteydessä tehdä pikapostauksen ja kuvata nämä omatkin räpylät ilman lakkaa. :) Värjäytyneethän nämäkin on, ei siitä pääse mihinkään. Oon mä joskus aiemminkin jotain kuvia kynsistäni näyttänyt ilman lakkaa, tai läpikuultavan lakan kanssa, mutta en koskaan vielä molempia käsiä. Sonnen innoittamana päätin nyt julkaista sitten kuvat omistakin kynsistä. :) Mullahan oli tossa muutama kuukausi sitten vasemman käden etu- ja keskisormessa geeliä vahvistuksena, mutta nyt oon saanut ne kasvatettua kokonaan pois (siksi ovat kärjestä vähän vaaleammat kuin muut kynnet). Etusormen kynsi on vielä tuolta kärjestä vähän hauraampaa, siksi joudun pätkimään näitä aina lyhyemmäksi kun se lohkeilee. Muuten mulla on mielestäni vahvat kynnet ja kyllä nuo kaksi kynttä koko ajan ovat vahvistuneet lähes entiselleen.


Tässä vielä tuo oikea käsi. Eikä muuten taipunut käsi kuvaukseen niin helposti kuin tuo vasen... Tosin se saattaa johtua siitä, ettei mun oikean käden peukaloa saa taitettua kunnolla vanhan murtuman vuoksi. 


Oon joskus aikaisemminkin maininnut, että en rasvaile käsiä, nyt kun tossa läträsin aika kauan lakkoja pois niin ne näyttää vähän kuivilta, mutta käsien pesun jälkeen ovat taas ihan normaalin näköiset.

Nämä kuvat on käsitelty niin, että ihan Paintilla rajasin ja pienensin kuvat (värejä en ole säätänyt mitenkään), lisäsin vesileiman sellaisella valmiilla ohjelmalla (joo, onnistuis se sillä paintillakin, mutta tolla sen saa nopeesti tehtyä kaikkiin kuviin :D)  ja lisäsin tollaisella kehysohjelmalla valmiit kehykset näihin. Että tämmöstä tällä kertaa. Menen jatkamaan lakkailua.

10 kommenttia:

 1. TÄÄ ON KYL HYVIN HARVINAINEN NÄKY!!! No mutta, vaikka nyt heti ajaisin teille niin sulla ois jo lakkaukset kynsissä. En ees muista millon oisin nähny sut ilman kynsilakkaaa... OOooooo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihmekkös tuo jos oon aina lakkaukset kynsillä kun ei kehtaa ilmankaan olla. :D Ja mulla on nyt jo lakat kuivumassa... :P

   Poista
 2. Rohkeutta kyllä vaatii tämä, itsekin sitä keräilen ;D Mietin milloinkahan olisin kynnet nakuna samassa paikassa kameran kanssa... Ehkä vasta torstaina :D Mutta meinaan minäkin vielä ottaa nakukuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä ajattelin että miksipä sitä salailemaan, jokainen aktiivisesti kynsiä lakkaava tietää, että ne kynnet värjääntyy. :) Toisilla enemmän ja toisilla vähemmän. Ei nämä mun kynnet ole yhtään nätit ilman lakkaa, joten ompa nyt siitäkin dokumenttia olemassa. :) Mä jäänkin odottamaan sun nakuilua. :D

   Poista
 3. Aa, mulla kädet kuivuu syksyllä, talvella ja keväällä niin totaalisesti, että jos rasvaan ne vaan kerran päivässä, niin kämmenselkiin tulee inhottavia punaisia viiruja ja sormiin ihottumaa.
  Mutta olen minä keltaisempiakin kynsiä nähnyt. Sulla kai kasvaa kynnet nopeaa, kun keltaisuus lähtee vasta vähän ennen kynnen puoltaväliä?
  Mulla ei toinen etusormi taitu yhtä hyvin kuin ennen, koska sain siihen kerran liikunnantunnilla kovan tällin. Sormi ei kuitenkaan murtunut, mutta puoli kättä oli mustana (ja kaksi kynttä katkes!). Nyt tympii vähän, kun nivel jäi semmoseksi paksuksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun siskolla kuivaa kädet kans ihan älyttömästi varsinkin talvella. Se on todella kivuliaan näköistä kun iho saattaa halkeillakin. Mulla ei onneksi tällaista ongelmaa ole koskaan ollut!

   Mun mielestä mulla kasvaa kynnet ihan äärettömän hitaasti, mutta vaihdoin tossa kesällä aluslakkaa, joten en tiedä onko sillä jotain vaikutusta ollut asiaan?

   Mulla toi oikeen käden peukalo murtui ala-asteella laskettelemassa kahdesta kohtaa. Vaikka siitä on kulunut jo melkein 20 vuotta, edelleen sormi kipeytyy jos käytän sitä paljon (esim. kirjoitan) ja se ei taivu mihinkään.

   Poista
 4. Järkyttävät värjäytymät :D itelläkin on nyt ruvennu värjäytymään kun 2 in 1 varnish
  (paras aluslakka ikinä! Tuli jostain kynsitarvike paketista)loppu ja käyttelen jotain majakan kökköaluslakkaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllähän nämä keltaiset on! :D Mullakin meni pitkään ennen kuin alkoi värjäytyyn ollenkaan, sitten kun kerran kokeilin jotain Goshin pinkkiä lakkaa ja kynnet värjäyty tosi pahoin, niin sen jälkeen ne on tällaiset oikeestaan ollu...

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)