tiistai 27. marraskuuta 2012

Hopeiset kaunokaiset

Mulla ei ollut minkänlaista inspiraatiota laittaa kynsiä, kuitenkin jotain piti saada kynsille, ei ilman lakkaakaan voi olla. Lakkasin kynnet siskolta saadulla OPIn Designer... De Better! -lakalla. Ihanan hopeinen lakka, jossa on pieniä punaisia hileitä seassa. Näyttää välillä vaaleanpunaiselta. :)
Sain lakattua kynnet, mutta en saanut koristeltua niitä samana päivänä. Pakotin itseni kuitenkin koristelemaan nämä seuraavana iltana. Aikaa oli jälleen niukasti, joten leimaa vain kynsille. Leimat on tehty mustalla Konadin lakalla laatasta A23. Lisäksi laitoin vielä muutaman mustan strassin jokaiseen kynteen.
Nämä on taas niin mun näköiset lakkaukset. Tykkään tosi paljon lopputuloksesta! Mainittakoon tässä, että lakkasin nämä viime viikon torstaina ja lakkaukset ovat edelleen hyvässä kunnossa! Viikonloppu oli niin menevä joten en ehtinyt vaihtaa näitä, enkä kyllä oikein raaskinutkaan. Tänään nämä kuitenkin lähtevät vaihtoon.

28 kommenttia:

 1. Vautsivau! :) Todella ihanat ja sopivan koristeelliset minunki makuun :)

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä mestari leimahommissa! Tosi kauniit, jälleen kerran :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn Sannun mielipiteeseen täysin, mahtavat! :)

   Poista
 3. No on kyllä sun näköiset ja tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin? Kiitti! :)

   Poista
 4. Tosi tyylikkäät! Ja näyttävät just sellaisilta kynsiltä, että ne ois livenä vieläkin upeammat! -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää on todella kivat, siksi näitä ei raaskinut poistaakaan heti. :D

   Poista
 5. Tosi makee ja vaikuttava mani!

  VastaaPoista
 6. Se on aina pääasia että itse viihtyy :) Mutta ovat kyllä kivan näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, mähän näitä katselen päivästä toiseen. :D

   Poista
 7. Tosi nätti lakkaus! Nuo strassit sopii tosi luontevasti tuohon kylkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä ensin vähän emmin noiden strassien kanssa, mutta onneksi lopulta laitoin ne. :)

   Poista
 8. Sooo good base color for nail art! :)

  VastaaPoista
 9. Vau, olet kyllä taitava tuossa leimailussa kun olen tätä blogiasia selaillut! Olen niin kateellinen tuosta taidosta, itse olen ostanut pelit ja pensselit eikä siitä leimailusta tahdo tulla mitään. Ei millään kuviolla, ei millään lakalla, ei mitenkään päin.. Olen jo vaipua epätoivoon. En vaan saa kuviota tarttumaan siihen leimaisimeen vaikka olen nopea. Olen myös kokeillut viilata leimaisinta hieman "karheammaksi" (luin jostain että se voisi auttaa), mutta kuva ei vieläkään tartu.. Olisiko sulla selvästi ammattilaisena antaa jotain hyviä vinkkejä miten saisin leimailun onnistumaan? :)

  p.s nää kynnet on niin hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos kommentista! :)

   Neuvoisin todella mielelläni jos tietäisin missä vika. Ei mullakaan aluksi onnistunut leimailu kun käytin tarvikkeita enemmän, ne alkoivat toimia paremmin. Viime viikolla kokeilin leimata siskon kynnet hänen leimaustarvikkeillaan (Konadin omilla), ja en millään saanut onnistumaan kunnollisia leimoja. Aikani kun kokeilin uudelleen ja uudelleen, leimat alkoivat onnistua paremmin ja paremmin. En osaa siis tarkkaa ohjetta sanoa, mutta ei kannata antaa periksi, pakkohan niiden on alkaa onnistumaan jossakin vaiheessa! :) Ja joskus se karhentaminen auttaa, joskus ei. Joskus lakanvaihto auttaa ja joskus ei. Näissä on niin monta muuttuja että ei pysty varmaksi sanomaan missä vika. Mullakin on monta kivaa kuviota käyttämättä kun en saa niitä onnistumaan kunnolla millään lakalla. Eli joskus se vika voi olla laatoissakin. :)

   Poista
 10. Mulla taitaa siis olla liian lyhyt pinna tässä asiassa kun en meinaa jaksaa yrittää 10 kertaa enempää :D noh, ehkä kuitenkin taas innostun yrittämään kun näen mitä luomuksia olet niillä saanut aikaan! Kiitos kuitenkin vastauksesta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se harjoittelu kannattaa, nämä on helppoja ja näyttäviä koristeluja kun se alkaa sujumaan! :D Harmi kun en osaa antaa parempia neuvoja!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)