lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tiikerijätskikynnet ja ostoksia..

Nämä on yhden kynnet alkuviikolta, en vaan ehtinyt näitä aiemmin postata. Ostin jokin aika sitten Konadin oranssin leimasinlakan, ja tiesin jo ostaessani kokeilevani tiikerijätskikynsiä näillä. Onhan tämä oranssi vähän liian tumma oikeaan jätskissä olevaan väriin verrattuna, mutta ei se haittaa. :)

Pohjalla on taas vaihteeksi OPI:n Alpine Snow. En ottanut pelkästä pohjasta kuvia, mutta ne löytyy esimerkiksi täältä, jos jotakin kiinnostaa. Leimaukset on siis tehty laatasta BM-223. Kuvat ovat taas vaihteeksi otettu vissiinkin liian heikossa valaistuksessa, mutta kyllä niistä tarpeeksi selvää saa. :)




Nämä oli kivat, tykkäsin! :)

Sitten niihin ostoksiin. Olen ostanut markettilakkoja viime aikoina todella vähän. No nyt ostin kourallisen. Olimme siskojen kanssa shoppailemassa, niin pakostakin sieltä muutama mukaan lähti. :)

Seppälästä ostin tämän Flormarin neonvihreän ja tuon Miyon keltaisen lakan. Nuo L'oréalin kolme lakkaa lähti Anttilan tarjouksesta mukaan.


Eli tuo flormarin lakka on NO14 ja Miyon lakka on nimeltään sunny. L'oréalin lakat ovat numerot 805, 601 ja 605. Tässä ne vielä samassa järjestyksessä kiekolla.


Nyt kun on ollut blogeissa paljon puhetta näistä konehelsinki (flormarin) holoista, niin pitihän munkin näitä muutama ostaa. Tiesin ostaessani ettei nämä kaikki ole holoa nähnytkään, mutta ostin ne silti. :) Lakat ovat järjestyksessa vasemmalta oikealle: 802, 814, 807, 811, 809, 817, 820 ja 819.


Näistä kolmessa viimeisessä ei mielestäni ole minkäänlaista holoa, ja tuo 820 on oikeastaan aika identtinen yhden jo omistaman flormarin kanssa. Joten ehkä laitan tämän lakan tästä joskus arvonnan palkinnoksi. :) Tässä vielä kiekolla samassa järjestyksessä.


Nämä lakat eivät ole kyllä hinnalla pilattuja, näitä saa hintaan 1,99€/kpl esimerkiksi Tokmannilta.

19 kommenttia:

  1. Voi Tokmanni tmv. liikkeiden konserni ihmetellä, kun nuo Flormarit tekee kauppansa niin hyvin ja ihmiset hamstraa niitä useita kappaleita :D Onko noissa Lorealin lakoissa minkälainen sivellin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä kassaneiti vähän pitkään katsoi kun ostoskorissa oli 8 lakkaa ja sukkia. XD

      Noissa Lorealin lakoissa on leveä sivellin, itse tykkäsin käyttää. Omistin yhden tuollaisen lakan jo aiemmin, ja muistelisin, ettei se ollut koostumukseltaan helpoimmasta päästä. Kirjottelen sitten tarkemmin kokemuksia kun niitä pääsen kokeilemaan. :)

      Poista
    2. Tässä lakkauksessa käytin saman sarjan lakkaa:

      http://belegwen.blogspot.fi/2012/02/tummaa-violettia.html

      Poista
  2. Kyllä kai sitä on jossain välissä järjestettävä se excursio naapurikaupunkiin, että saisin omaankin kokoelmaani nuo holot. Hyvä että kävit tarkistamassa että niitä siellä on :D

    Ja taas tekee mieli tiikerijätskiä. Onneksi paketissa on vielä vähän jäljellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitihän se käydä tsekkaamassa.

      Mä en oo edelleenkään saanut sitä tiikerijädeä, mut ehkä sitä tänä kesänä pääsis maistaankin?!? :)

      Poista
  3. Hehe, mä ostin kerralla 11 Flomarin lakkaa, kun ostin 7 niit holoja ja sit vielä neljä muuta kivanväristä, joita ei oo aiemmin osunut silmään. Oli varmaan kassaneidillä vähän naurussa pidättelemistä.. :D Harmi että monet niistä prhaiten holoista oli semmoisia värejä, että omistan niitä jo, niin en viitsinyt ostaa, vaikka olivat tosi herkullisen näköisiä pulloissa. Ehkä mä tulen vielä aktumapäälle ja käyn nekin hakeen.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä oon vähän sellanen, että ostan aina niin paljon ku mahdollista, ja tarkistan sitten kotona tuliko jotain samanlaisia. Fiksua. :D

      Poista
  4. Mä tilasin just Alpine Snown kun edellinen alkaa olla loppusuoralla ja oli alennuskoodi+ilmaiset toimituskulut Sokoksen verkkokauppaan:) Toinenkin OPI (My Private Jet) sujahti koriin ja yhteishinnaksi jäi vain 23€, ei tod. paha kotiin toimitettuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei paha. Mäkin ostin tossa vähän aikaa sitten uuden Alpine Snown, mutta se rikkoontui matkalla ja sain siitä rahat takaisin. Onneksi vanhassa on vielä paljon jäljellä. :)

      Poista
  5. Ai juu, kivat kynnet olet tehnyt:) Tuo raitakuvio on paljon kivempi kuin Konadin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos. :) Mäkin tykkään tästä enemmän kuin Konadista.

      Poista
  6. Ihanan pirteän näköset kynnet!Sää osaat leimata nii hyvin! Oon kade :D Ite ku leimaan, niin onnistun ainaki yhen kynnen leimat ruttaamaan...harjottelun puutetta, mutta kumminki :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä mäki joudun monesti ottamaan uusiksi osan kynsistä, joten en mäkään mikään mestari tässä vielä ole. :)

      Poista
  7. Eiku niinhän se meni että sun kahdeksan lakkaa plus mun viis. :) Kiitos tän viikon shoppailu reissuista *kummallekki systerille*. :D

    VastaaPoista
  8. Voi, mikä määrä lakkoja :D Itsekin haluaisin noita "holoja", pitänee lähteä metsästämään. Ihanan raikkaat nuo tiikerijätskikynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan noita! Toivottavasti pian saan laitettua kuitenkin lakkatilausta ulkomaillekin vetämään. Oottelen vaan sitä China Glazen Bohemian-kokoelman julkaisua.. Toivottavasti sieltäpäin löytyy kanssa näitä holoja, noi 5 ensimmäistä on ainakin mun mielestä ostamisen arvoisia. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)