perjantai 20. heinäkuuta 2012

Pelastuspostaus...

Tein itselleni viikolla kynnet, joista tykkäsin ja luulin kuvanneenikin. Meille tuli juuri ennen kuvausta vieras, ja hän istui aika myöhään kylässä, joten kuvaaminen unohtui ihan totaalisesti! Pohjalakan kuvasin, mutta koristelut jäi kuvaamatta ihan kokonaan. Tällä hetkellä olevia kynsiä en taida edes postata, näistä tuli vähän epäonnistuneet... Joten vanhat kynnet viime viikolta kehiin! :)

Ostin jokin aika sitten OPI:n DS Extravagancen, joten pitihän sitä päästä kokeilemaan miltä se omilla kynsillä näyttää. 
Hyvältähän se näyttää! Harmi kun ei päässyt kuvailemaan auringonvalossa. Tämä on todella upea lakka, joten en sitten viitsinyt edes kovin kummoisesti koristella, mutta laitoin kuitenkin leimat China Glazen Delightilla kuvalaatasta BM-316.
Leimat ei hirveesti näy, mutta se olikin se pointti, ettei kaunis lakka peity liikaa! :)

8 kommenttia:

 1. Niin niin kaunis lakka! Ja jänskät nuo leimat, kynnet näyttää melkein lahjapaketeilta :D Nyt vasta (?) huomasin sun uuden bannerin, tämäkin on kiva! Mulla ei vain ole sopivaa ohjelmaa, vieläkään, että jaksais itse väsätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyl niin niin kaunis, siitä ei pääse mihinkään! :)

   Mä en erikseen viitsinyt mainita tosta bannerista, kiva että joku huomas! Toi tuli aika vahingossa tehtyä (vähän kaverin kanssa kuvia muokkailtiin), en todellakaan oo mikään ammattilainen näissä hommissa, ja ammattilainen varmaan kauhisteliskin jälkeä... Mutta ite tykkäsin jäljestä, ja ehkä se nyt tuo vähän enemmän väriä tähän harmaaseen ulkoasuun. :)

   Poista
 2. Toi Extravagance on tosiaan aivan ihana! Harmi vaan, että ne muut DS-sarjan lakat ei ihan yllä samaan... (siis sen sarjan mitä nyt on myynissä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, mä aion vielä sen yhden ainakin ostaa, taitaapi päätyä ostoskoriin seuraavalla tilauskerralla. Katotaan miten se pärjää tälle. :)

   Poista
 3. Ihanat! DS Extravagance on luultavasti kaikista käyttämistäni kynsilakoista lähimpänä Täydellistä Lakkaa - se on vaan niin uskomattoman kaunis lakka ja aivan unelma myös levittyvyydeltään. Pitäiskin taas itsekin lakata sillä ♥ -Papu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toi lakka oli kyllä ehdottomasti ostamisen arvoinen lakka. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)