maanantai 16. huhtikuuta 2012

Huonon lakkapäivän pelastus!

Ajattelin kokeilla jotain muuta vaihteeksi kuin jotain punasävyistä lakkaa, kun sitä on viime aikoina tullut käytettyä vähän turhankin paljon. No, ostin tässä taannoin Max Factorin Dazzling Bluen ja lähdin siitä sitten tekemään lakkauksia. Tähän asti näytti ihan hyvältä...


Mutta tästä eteenpäin kaikki koristelut ovat julkaisukelvottomia!! Poistin lakkaukset muutaman minuutin päästä kun olin saanut ne kokonaan tehtyä. Idea näytti taas vaihteeksi ihan hyvältä päässä, mutta ei kynsillä. Tein aika kauankin koristeluja ja kello oli jo paljon kun poistin lakkaukset. Siispä piti keksiä nopeasti jotain kivaa kynsille. No mitä. No holoa. :D Päätin lakata kynnet Color Clubin Revvvolutionilla, koska tätä lakkaa ei vielä ole ollut ihan yksistään kynsilläni.. Se on niin kaunis lakka. Lakkasin yhden ainoan kerroksen sitä ja se peitti kynsilläni täydellisesti! 

Tähän piti saada nopeasti sitten jotain koristeluja, joten leimasin kuviot laatasta BM-210 ja laitoin mustat kukkastrassit päälle. Ah. Nopeeaa ja helppoa! :)
Harmi vain kun ei sattunut olemaan aurinkoa enää tässä vaiheessa joten tuon lakan holoisuus jäi vähän piiloon, mutta tykkään näistä kovasti! 

Tässä vielä käytetyt lakat:


Jospa sitä seuraavalla kerralla olisi taas parempi lakkauspäivä. :)

 

7 kommenttia:

 1. Se on ihan kiva, jos se holo näkyy siinä kynnelläkin sitten, eikä vaan lakan nimessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Niin monessa kun se tuntuu vain olevan nimessä. :)

   Poista
 2. Ai kuinka ihana lakka, kauniit kynnet!!

  VastaaPoista
 3. odotan innolla uutta yritystä tuon sinisen lakan kanssa, tosi nätti väri :)
  ja tosiaan, holon tulee näkyä myös kynsillä, ei vain nimessä!

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani: http://nails-justnails.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tunnustuksesta! Mä oonki ton jo vähän aiemmin tehnyt, joten en ehkä ala nyt uudelleen kirjottaan sitä kun on aina niin vaikee keksiä blogeja jotka ei oo tunnustusta vielä saanut.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)