lauantai 25. helmikuuta 2012

Tummaa violettia

Tämänkertainen lakkaus tuotti taas vaihteeksi harmaita hiuksia... :) Alunperin oli tarkoitus tehdä ihan erilaiset kynnet, mutta ei ollut sitten taaskaan lakkauspäivä. Siis mikään ei onnistunut! Poistin lakat kynsistä kahdesti. Alunperin oli tarkoitus, että teen vaalealle pohjalle tumman violetteja kukkia. No kävin ostamassa tätä tarkoitusta varten uuden L´orealin lakan (pullossa lukee vain L´oreal paris 609), joka sitten osoittautuikin niin nopeasti kuivuvaksi paksuksi lakaksi, ettei sillä pystynyt maalailemaan kynnelle mitään. 

Aikani tapeltuani ja kiroiltuani poistin lakkaukset, ja kokeilin sitten vain tätä uutta lakkaa. Siis ihan mielettömän kaunis lakka yksistään. Ja laitoin lakkaa vain yhden kerroksen, eli todella peittävää. Ainut huono puoli lakassa oli se, että se oli hankala levittää siististi. Kuvissa lakka näyttää lähes siniseltä, mutta toivottavasti jonkinlaisen kuvan lakan väristä saa.Seuraava kuva on otettu eri valaistuksessa, mutta siitä saa ehkä paremmin kuvan miltä lakka näyttää todellisuudessa. Sormet tosin näyttävät hassun keltaisilta, mutta lakan väri näyttäisi olevan suht oikein..


Taas oli hankalaa keksiä koristeluja, joten idea syntyikin siinä lakatessa. Ei mitään ihmeellistä, liukuvärjäystä, leimauksia ja helmenpuolikkaita. Niistä on tämänkertainen lakkaus tehty. :)

Liukuvärjäykseen käytin Shisemin hopeista glitterilakkaa sekä Lumenen Enchanted Naturea. Leimauksissa käytetty leimasinlaattaa BM05, Konadin valkoista lakkaa sekä päälle laitettu helmenpuolikkaat. Alla olevassa kuvassa toinen vasemmalta on tuo L´orealin lakka jota käytin pohjalla. 


Tässäpä siis lopputulos jonka näillä sain aikaiseksi. Näissäkin tuo lakka näyttää enemmän siniseltä kuin violetilta. Viimeisenä otettu kuva antaa taas realistisimman kuvan lakan väristä.

Yritän tässä lähipäivinä pistää lakkatilausta lähtemään jenkkeihin, ongelmana on taas vain valinnanvaikeus!! Miten niistä kaikista ihanuuksista voi valita vain tietyn määrän lakkoja?!? :)   

2 kommenttia:

  1. Myöhemmin siskokulta taas sitten lisää tilaat... ;) Jos et muuten keksi, niin mieti vaikka tulevia juhlia, teemoja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No laitoin jo viikonloppuna sen lakkatilauksen meneen. Ihan hyvin sain valkattua oman osani sieltä.. Mutta paljo ihanuuksia jäi tilaamattakin... :) Nyt vaan innoisaan ootellaan pakettia postilaatikkoon..

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)