sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kolmas kerta toden sanoo?


Tämänkertaiset kynnet on taas vaihteeksi yritetty tehdä ystävänpäiväteeman mukaan. Halusin hiukan erilaiset ystävänpäiväkynnet, en vaaleanpunaisia niinkuin kaikilla tuntuu olevan. Siispä pohjalakan väriksi valitsin mustan. Oikein sopiva mielestäni ystävänpäiväkynsille. ;)

Lakkana on käytetty OPIn Suzi Skis In the Pyrenees. Lakkasin ensimmäisen kerroksen ja tulos oli hyvin läpinäkyvä ja laikukas. Ajattelin että tästä tulee yksi inhokkilakka, mutta toisella kerroksella mieli muuttui. Lakkaus muuttui aivan toisenlaiseksi, eikä tarvinut enää lakata kolmatta kerrosta. Oikein mainio lakka! Koristeluissa käytin laattoja bm02 ja m2. Pakkohan ystävänpäiväkynsissä nyt edes sydämiä olla, jos ne eivät kerta ole vaaleanpunaiset vaan mustat. Peukaloon taiteilin strasseilla sydämen, jonka sisällä lukee Love. :) Sainpahan siis tehtyä ystävänpäiväkynnet ennen ystävänpäivää! Lopputulos oli ihan mieluisa ja näillä mennään taas muutama päivä. 
Tässä vielä käytetyt lakat ja koristeet.


 

4 kommenttia:

 1. Aivan tositosi ihana lakkaus! Lakka on kivan värinen, "ketjusydämmet" on hienoja, ja nuo strassitkin vaan niin sopii! Wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Itsekin tykkään näistä aina vaan enemmän ja enemmän. :)

   Poista
 2. "Sun näköiset" ystävänpäiväkynnet. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)