maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kaksi isoa läpinäkyvää stamperia

Valitessani testituotteita Born Pretty Storesta ihmettelin, miksi siellä on erikseen kaksi jumbokokoista läpinäkyvää leimasinta myynnissä. Katsoin linkit tarkemmin läpi ja huomasin, että niissähän on erilainen tuo mistä pidetään kiinni. 

Vasemmalla olevan leimasimen pidike on paksu ja se on täysin kirkas. Siitä näkee helpommin läpi sivustakin. Oikeanpuoleinen leimasin taas eroaa pidikkeeltään siten, että se on sumea ja kapenee alaspäin. Molempiin leimasimiin kuuluu mukana scraperit.


Syy, miksi näitä leimasimia halusin oli se, että halusin aavistuksen pehmeämpiä läpinäkyviä leimasimia mitä mulla tähän mennessä on ollut käytössä. Nämä ovat sitä kyllä. En vain aluksi meinannut saada leimoja tarttumaan kunnolla. Pesin tyynyn fairyllä, ei vaikutusta. Hermot meni ja ajattelin uhrata toisen tynnyn sille, että kokeilen pyyhkäistä sitä asetonilla. Tyyny ei ollut moksiskaan muutamasta pyyhkäisystä, mutta leimat alkoivat heti tarttua paremmin. 

Tässä kuvaa vasemmanpuolimmaisesta leimasimesta. 


 Ja sama leimasin kuvattuna pohjan läpi:


Tässä sitten se toinen leimasin. 


Aluksi ihmettelin miksi kamera ei tarkenna kunnolla seuraavaan kuvaan, kunnes hoksasin, että pohja onkin osittain sumea! :O Ei se nyt varsin kätevää ole jos pitää nähdä tarkasti mihin painaa. 


Itse suosittelisinkin näistä kahdesta tuota ensimmäistä, sillä siitä näkee sentään kunnolla läpi. Tämä toinen kyllä istuu paremmin käteen, mutta se ei paljon lämmitä. :)Vielä en ole ehtinyt testata näitä leimasimia tositoimessa, mutta enköhän mä sitäkin pian ehdi tehdä. :)

Ensimmäinen leimasin ja toinen leimasin löytyvät kynsikoristeista ja maksavat normaalisti 9.55 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


16 kommenttia:

 1. Mulla on tänään blogissa juttua näistä leimasimista ja ongelmista niiden kanssa :) minä otin juurikin tuon oikeanpuoleisen ja arvaa menikö hermot kun alussa siihen ei tarttunut millään :) sain sen sitten workkimaan mutta kiinnostaa kyllä tuo vasemmanpuolimmainen, mikä ero näillä käytössä olisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kävinkin lukemassa ja kommentoimassa. :D
   En tosiaan usko, että käytössä on muuta eroa kuin se, että toisesta näkee paremmin läpi ja toinen istuu paremmin käteen. Molemmissa sama halkaisija tyynyllä ja molemmat ovat yhtä pehmeitä.

   Poista
 2. Apua, kummankohan mä menin ottamaan testipakettiin :D Toivottavasti tuon paremman kaverin.

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän hankkia tuo vasemmanpuoleinen, kun en oo saanu omia läpinäkyviä leimasimiani toimimaan.. Mietin myös sitä, että mitähän PP:n leimasin sanois, jos pyyhkäisisin sitä vähän asetonilla. Siihen ei tartu kuviot millään, joten ei se varmaan pahemmaksi ainakaan voi mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kokeilisin kyllä varmaan ensin sitä asetonia tuohon PP:n leimasimeen. Varovasti vaikka reunasta vähän pyyhkii ja jos ei sumene, muutaman kerran sitten koko tyynyä pyyhkii ja kokeilee uudelleen leimata. Mulla oli iso ero sen jälkeen. :)

   Poista
 4. Mulla on Cosetten iso kirkas leimasin. En saa sitä nostamaan Colour Alike enkä MYL:n lakkoja mutta MdU:t ja kaikki hololakat nousee iloisesti. Tilasinkin nyt lisää mundoja, kun menee muuten hermot :). Tilasin myös ÜC:n varrettoman leimasimen, joten saa nähdä miten se toimii. Mulla on edelleen ongelmia kohdistamisen kanssa näillä varrellisilla versioilla, kun en tiedä koska se kynsi kohtaa leimasimen :). Millä leimauslakoilla testasit näitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se Cosetten pienempi toimi hyvin, mutta ei ole tarpeeksi pehmeä ja siitä ei ihan niin hyvin hahmota kynnen pintaa. Mielenkiinnolla kyllä ootan sun testejä siitä varrettomasta, se kiinnostaa muakin. :)
   Mä testasin Colour Aliken lakoilla, en nyt äkkiä muista niiden nimiä. :D

   Poista
 5. Mulla on myos molemmat ja molemmat toimi suoraan paketista otettuna ilman mitaan kikkakakkosia.

  Mulla on myos UC, kayttany kaks kertaa ja siina on jo pienia repeamia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan riippuu paljon siitä että sattuuko tyynyssä olemaan öljyä vai ei. Veikkaan, että mulla oli sen verran rasvainen tuo pinta ettei mikään tarttunut.

   No on kyllä hauras jos nyt jo pieniä repeämiä. 0.o

   Poista
 6. Mulla on kans tuo missä on kirkas varsi, mulla se taas toimi heti moitteettomasti! :'D Näissä leimasimissa on pakko olla joku suurempi voima kyseessä... :D Ja on muuten varmaan ainoa kirkas leimasin joka toimi heti kättelyssä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joskus se tuntuu siltä! :D Mulla tuo vasemmanpuoleinen on nykyään paras kirkas leimasin. ^_^

   Poista
 7. Voe taivas tätä väline-urheilua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä välillä tuntuu olevan! :D

   Poista
 8. Mä sahasin poikki tuon pohjamuoviosan Cosetteista ja Creative Shopin metallisesta. Ny näkee läpi. :D Tuo Creative Shopin varsi ollutkin sitten käytössä, johon laitoin isomman Cosetten pään kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinähän oot askarrellut! Sun pitää kyllä tehdä postaus noista! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)