sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ihana vai kamala LakoDom?

Päätin vihdoin ja viimein uskaltaa kokeilla kiisteltyä Picture Polishin LakoDomia kynsilleni. Tämän lakan koostumusta on haukuttu paljon, mutta olen lukenut tästä myös positiivisia lakkauskokemuksia. Varsinkin Papun postaus lakasta aiheutti mulle suuren pelon lakkaa kohtaan. :D Lopulta mä kuitenkin uskaltauduin kokeilemaan.

Tämä lakka on jumalaisen kaunis yksilö, mutta valitettavasti mä liityn myös siihen joukkoon, joka ei hirvittävästi pidä tämän koostumuksesta. Sain mä kuitenkin siistit kynnet kolmella paksuhkolla kerroksella aikaiseksi, mutta jos näitä tiirailtaisiin tarkemmin, saattaisi jostakin vielä löytyä kaljumpaa kohtaa. Lakka itsessään levittyy ensimmäisellä vedolla kivasti, mutta sitten se vetelee lakkoja mukanaan. En silti ikinä aio luopua tästä kaunokaisesta, mä kestän hyvin lakan tottelemattomuuden tuon ihanuuden vuoksi. :)

Koska tätä lakkaa on niin mukava vain ihailla, en raaskinut peittää sitä juuri ollenkaan. Laitoin keskisormiin ja nimettömiin herkät lumihiutalesiirtokuvat, jotka ostin Mi Nailsilta


Tuo kimallus tässä lakassa on niin ihana! 


Nämä lakkaukset olivat hyvin paljon mun mieleen, vaikka koristeluita ei välttämättä kovin helposti huomaakaan. :) Omistatko LakoDomin, onko se sinusta helppo vai vaikea lakattava?

Käytetty lakka:

30 kommenttia:

  1. En omista enkä tarvitse koska on paljon tuollaisia lakkoja. Nättihän tuo kuitenkin on, harmi että huono koostumukseltaan. Nämä kynnet kuitenkin ovat kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole yhtään lähellekään vastaavaa lakkaa, joten tämä on helmi mun kokoelmassa. :) Harmi tosiaan tuo kenkku koostumus, mutta onneksi sen kanssa pystyy elämään. Kiitos! :)

      Poista
  2. Todella upea lakka ja kauniit koristeet! :) Itse en välttämättä jaksaisi tapella tuon lakan kanssa, lyhyet hermot kun omistan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä jaksan, koska lakka on sen arvoinen! :D

      Poista
  3. Multa ei löydy yhtään tollasta ihanuutta ja olen aikaillut tämän tilaamisen kanssa ja aina kun olen päättänyt ostaa niin se on loppu! Seuraavaksi otan kyllä heti, on se niin kaunis olkoon kuin vaikee vaan'! Ihana lakkaus, kertakaikkisen kaunis, ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä onneksi sain tän juuri kun mulla oli varaa ostaa! :3 Kannattaa kyllä ostaa tämä ihanuus! Kiitos. :)

      Poista
  4. On kyllä kaunis! Just sopivat koristelut miusta eihän tollasta kaunokaista voi enempää peittääkkään :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat! LakoDom kotiutui joulukuussa, mutten ole vielä ehtinyt sillä lakata. Täytyy kyllä lähiaikoina jotain sen kanssa tehdä, on se niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä se kannattaa kynsille sutia, on se vaan niin ihana! :)

      Poista
  6. upeat kynnet oot saanut taas aikaiseksi :) mulla ei ole tuota lakkaa enkä sitä juuri haluaisikaan.. vaikka onkin superkaunis ja näyttää hyvältä sun kynsillä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä en kyllä tästä omastani luopuisi kovin helpolla, niin kaunis se kuitenkin on! :)

      Poista
  7. Ihanat kynnet, ja ihana lakka. ^_^ Joskus joillekin pitää antaa anteeksi niiden huono koostumus, varsinkaan jos ei ole mitään samanlaista kokoelmassa. :D Toki jos parempikäytöksinen dupe tulisi vastaan niin ennemmin hankkisi sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä annan tälle anteeksi tuon koostumuksen, mutta vaihtaisin mäkin paremmin käyttäytyvään dupeen, jos sellainen tulisi vastaan. :D

      Poista
  8. Onpa kauniit kynnet! En omista LakoDomia, mutta näin kauniille lakalle antaisi kyllä helposti pienen tottelemattomuuden anteeksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kyllä se vaan oli pakko antaa anteeksi, on se niin kaunis! :D

      Poista
  9. Voi miten ihana lakkaus taas :). Mulla ei oo ko. lakkaa, eikä itseasiassa mitään ko. merkiltä O_o. Lähes vuoden hiljaiselo kynsien ja bloggaamisen saralla on aiheuttanut sen, että oon ihan pihalla indie-lakoista sun muista :P. Niinku nyt ikinä olisin edes ollut perillä, hah. Vaan tauko teki terää ja vanhatkin lakat on kuin uusia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :3 Mä oon melkein yhtä pihalla, vaikka blogannut olenkin koko ajan. :D Mulla vaan ei kukkaro oikein anna periksi näille indieille... :D

      Poista
  10. Kaunis lakkaus. Mulla on LakoDom ja tykkään siitä topperina, alle vaan peittävä lakka niin selviää parilla kerroksella. Yksinään lakattuna se ei toimi mutta on niin kaunis ja uniikki, että en aio luopua siitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mäkin kokeilen tätä seuraavan kerran topperina. Ja ei tästä kyllä pystyisi luopumaan! :)

      Poista
  11. Tämä sävy on niin uskomaton! En kyllä omista mitään lähellekään samanlaista. En olekaan muuten kokeillut tätä luomuille vielä, jotta levittyykö yhtä kiltisti kuin geeleille. Voihan se olla, että tämä oli kiltisti vain geelipinnan takia. Alkaa kohta mennä hermo näihin luomukynsiin, kun kaikki lakat ruttuilee, repeilee, kutistuu, lohkeilee, kaljuuntuu jne. Mutta joo, kynsiin palatakseni, aivan mielettömän hyvin käy nämä lumihuitaleet koristamaan lakkaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! <3
      Musta tuntuu, että ainakin paljaalle kynnelle jotku lakat levittyy paljon helpommin kuin aluslakan päälle, esimerkiksi vaikeat holot. Pitääkin testata tätä ilman aluslakkaa... Ainakin raksujen päällä lakkaukset kestää paljon paremmin kuin luomuilla, voihan siinä olla muissakin eroa. :)

      Poista
  12. Ihan mahottoman ihana lakka ♡
    Miunki pitää ehkä tää nyt hommata itselleni vaikka koostumus ei ihan täydellinen olekkaan ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Kauneus korvaa sen koostumuksen mennen tullen! :D

      Poista
  13. Onpas todella kauniit kynnet ♥ LakoDom ON upea, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Mutta yh sitä koostumusta. Tunnen itseni niin hyvin, että ei mulla siihen ois toista kertaa tullut tartuttua, joten ihan hyvä että se löysi uuden kodin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Onhan se upea kyllä, mutta mäkin taidan ensi kerralla kokeilla tätä topperina. :)

      Poista
  14. Tosi kaunis lakka! Pitää ehkä ostaa jossain vaiheessa..

    VastaaPoista
  15. Lakkasin Lakodomin Kikon harmaan cremen päälle ja silti mua vähän ärsytti se koostumus, lähinnä se että lakka ei tasoittunut itsekseen. Mutta onhan se valtavan kaunis. Niitä kynsiä tuskin tulen koskaan julkaisemaan kun feilasin koristeluissa ja lakkaukseen liittyy inhottavat muistot, mulla oli se kynsillä kun Bobby lopetettiin ja nyt inhottaa katsoa niitä kuviakin. Ugh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä millon sitä itse uskaltautuu kokeilemaan tätä toistamiseen. Ehkä jo ensi talvena. :D

      Ymmärrän ihan täysin ettei kiinnosta julkaista feilanneita kynsiä, varsinkin kun siihen liittyy noin surulliset muistot. :'(

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)