maanantai 28. heinäkuuta 2014

Shimmer Polish: Cindy & Eva

Cindy on upea rubiininpunainen glitterilakka.
Tämä lakka sopii erinomaisesti jouluun. Koska nyt ei ole joulu, yritin koristella tämän mahdollisimman jouluttomasti. :D Pohjalla kerros A England Rose Boweria ja siinä päällä kerros Cindyä. Leimat tein Konadin mustalla laatasta A02.

Onnistuin mielestäni hyvin kumoamaan jouluisen lakan näillä koristeluilla. Ah. <3

Eva on punainen jellypohjainen lakka, josta löytyy punaisten glitterien seasta myös pieniä hopeisia hippusia. Eva on samankaltainen Marilynin ja Karinan kanssa.Lakkasin pohjat parilla kerroksella Evaa. En malttanut peittää tätä lakkaa mitenkään, joten laitoin vain hopeiset tähtiniitit tuonne kynnen tyveen. :)Nämä punaiset Shimmerit ovat niin upeita kaikki! Kuitenkin näistä lakkauksista tuo Cindy on enemmän mun mieleen. Ehkä se on tuo koristelu kuitenkin joka sen tekee. :3 Mitä raati sanoo?

Shimmer Polishin lakkoja voi ostaa reilun 9 euron hintaan vaikka Shimmer Polishin sivuilta ja ETSYstä. Tässä blogissahan ei ole maksullisia linkkejä, ne vain auttavat teitä löytämään nämä halutessanne. ;)

7 kommenttia:

 1. Molemmista tulee mieleen joku hyytelö :D
  Mutta mie kallistun silti Evan puoleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, aika hyvä! Molemmat menis kyllä hyytelöstäkin! :D

   Poista
 2. Molemmat tosi nättejä! Ihanat lakkaukset oot suunnitellut kummankin kanssa :) (Edelleen muuten blogger sekoilee kommenttien kanssa, höh :/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mullakin edelleen tekee välillä samaa noiden kommenttien kanssa... :/

   Poista
 3. Ei näistäkään osaa valita vaan toista... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)