keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ruskea leimauslakka testissä

Ostin itselleni Konadin ruskean leimauslakan. Mulla on jo pidemmän aikaa ollut hakusessa ruskea lakka, joka toimisi myös leimauksessa. Kokeilin tässä postauksessa Essien Don't Sweater it -lakkaa, joka toimi ihan hyvin. Lakka ei kuitenkaan ollut minun, joten nyt vasta sain aikaiseksi ostettua itselleni ruskean leimauslakan. Itse leimauslakka on vähän lirua, mutta luulen että ajan kanssa siitä tulee täydellinen, kunhan se vähän paksuntuu. Mun mielestä kaikki leimauslakat vain paranevat vanhetessaan. :D

Peukalosta ja nimettömästä löytyy Essien Blanc. Lakka on jo aika heikossa hapessa, mutta onneksi mulle on tulossa pari Gina Tricotin valkoista lakkaa. Lähetin aiemmin heille kyselyä tuleeko lakkaa enää myyntiin ja vastaus oli ei. Ilmeisesti kyselyitä oli tullut enemmänkin kun lakkaa oli nyt taas saatavilla. :O Pitihän sitä sitten tilata oikein kaksin kappalein!

Muissa kynsissä komeilee OPI Berlin There Done That. Leimaukset on tehty MoYoun laatasta Pro Collection 06. 




Mulla näköjään on aina joko levenneet tai sitten tosi reikäiset leimat kun käytän MoYoun laattoja. Luonnossa reikiä ei onneksi huomaa, nämä on tosi kauniit sohvatyynyt! <3 Näillä jos millä saa kynsimasiksen pois. :)

Käytetyt lakat:

China Glaze Strong Adhesion Base Coat, OPI Berlin There Done That, Essie Blanc, Konad Chocolate ja Poshe pikakuivattaja

26 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus! Ruskea ei oo kyllä lakkaillessa itsellä tavan takaa käytössä, vaikka onkin ihan nätti usein kynsillä. Toimii näköjään hyvin leimausvärinäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla löytyy tosi paljon erisävyisiä ruskeita lakkoja, pidän niistä tosi paljon kynsillä. Ja tämä lakka on kyllä juuri sopiva väriltään. :)

      Poista
  2. Nää piristi myös mun kynsimasista :D
    tosi kauniit! Tuollaiset tyynyt oiskin kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että piristi myös sun masista! :D

      Meidän sisustukseen tällaiset tyynyt sopis kyllä tosi hyvin, mistähän tällaista kangasta löytäisi...? :D

      Poista
    2. IKEAssa oli jossain vaiheessa tuollaista kuviollista, mutta en kuollaksenikaan muista oliko mustavalkoista vai oliko myös ruskeaa... Hmmm...

      Poista
    3. Onneksi mulla on lähimpään IKEAan matkaa vaivaiset 300km, joten en viitsi ihan heti lähteä tarkistamaan tilannetta. :D

      Poista
  3. Tosi kivat värit! Ja kiitos tiedosta, että sitä Whitea sai taas, vein just viimeiset kolme verkkokaupasta :D Pääsen kokeilemaan, en ollut tähänasti onnistunut ainoatakaan hankkimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Okei, onneksi siis ehdin tilata parit kappaleet ennen kuin ne taas loppuivat. :D Kävin tänään ruokkiksella ne jo hakemassakin, mutta nämä kynnet on vielä ihan hyvässä kunnossa etten halua vielä vaihtaa näitä pois. :D

      Poista
  4. Nämä on kyllä niin nätit vaikken ruskeasta itse niin perustakaan :) Ehkä kannattaisi, jos voi saada aikaan tällaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskeasta lakasta saa vaikka mitä kaunista aikaan! :D Kannattaahan se kokeilla miltä se omilla kynsillä tuntuu. :)

      Poista
  5. Kauniit ovat! :) En tajua, miksi sitä tulee välteltyä ruskeata niin paljon omilla kynsillä. Täytyypä yrittää tehdä korjausliike asialle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Nyt vain ruskeaa kynsille ja ihastelemaan. :D

      Poista
  6. Ihanat! Multakin puuttuu ruskea leimauslakka, mutta taidan kokeilla tilata sellaisen Dashicalta, kun ainakaan mun aiemmat Konadin leimauslakat eivät suostuneet yhteistyöhön mun XL-stamperin kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä jäänkin mielenkiinnolla odottamaan jos aiot tilata sieltä sen ruskean. Ainakin sen sun postauksen perusteella nuo Dashicat vaikuttaa tosi hyviltä! Itseäkin vähän himottaisi ne, mutta budjetti ei kyllä anna periksi juuri nyt. :)

      Poista
  7. Minä ostin virosta tuolla kuosilla olevan sohvatyynyn päällisen! :-D Nätit on kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no oikeassa mä sit olin, sohvatyynythän nämä on! :D

      Poista
  8. Ihanat sohvatyynyt! :D tosi kaunista jälkeä :)

    VastaaPoista
  9. Huh, ihan mielettömän kauniit! Ja oikein onnistuneet leimaukset, mitä vertaan viimeaikaisiin omiini : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Ei mun mielestä sulla kyllä mitään epäonnistuineita leimoja näy? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)