tiistai 25. syyskuuta 2012

Taas löytyi yksi uusi lempilakka!

Nimittäin OPIn Fly. Juuri tämän väristä lakkaa olin etsinytkin ja onneksi se sattuikin olemaan alennuksessa silloin muutama viikko sitten! Tämä on ehdottomasti yksi mun lempiväreistä, vaikka en niin sinisen muista sävyistä välitäkään. :)




Tähän koristeluiksi valitsin leiman Konadin laatasta m60 ja lakkana käytin China Glazen Passionia. Kukan keskelle vielä sinertävät helmenpuolikkaat. Jännästi leimojen jälkeen lakan väri näyttää ihan erilaiselta. :)




Itse tykkäsin kovasti lopputuloksesta. Kaveri tosin oli sitä mieltä, ettei nämä värit sovi yhtään yhteen. Mitä mieltä te olette asiasta? :D

20 kommenttia:

  1. Koristelut peittää todella kaunista lakan väriä ehkä liikaa, mutta muuten ihan kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, nää on kyllä aika peittävät leimat. :)

      Poista
  2. Mun mielestä pelkkä cremelakka ei ole yksinään kovin mielenkiintoinen, joten musta noi koristelut on ehdottomasti hyvä juttu. Ja hyvin sopiikin toi hopea tuohon lakan väriin ja tuo helmen puolikas piste i:n päälle.

    Mulla on tuo sma laatta ja toi kuvio on mun ehdoton lemppari tällä hetkellä omistamistani laatoista. On vaan tällä hetkellä itsellä pannassa kun oon käyttänyt sitä ihan liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, kiitti! Tää on kyllä hyvä laatta olla olemassa, mulla on tälle laatalle jo toisetkin kynnet suunnitteilla. :D

      Poista
  3. Minusta nämä sopii hyvin yhteen mutta se on kyllä jännä, miten joskus leimailut saa pohjalakan näyttämään ihan eri väriseltä.
    Mulle tuli näistä mieleen tämä klassikkotuote http://www.paikkaauringossa.fi/uimages/24f448e29984/71bfc8cf3392/6b08a79dcec2_kolninvesi_4711.jpg

    :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, saman huomannut aiemmin että tuo pohjalakan väri muka muuttuu leimojen myötä.

      Tuo klassikkotuote on kyllä hyvä! :D :D

      Poista
  4. No kun ei ne sovi yhteen! Tosin noissa kuvissa ne näyttää sopivan, mutta ei ne livenä ollu tuon väriset... Just on samainen Fly kynsillä ja se on vihreämpi. Ja tuo kultainen oli kultaisempi. Mutta makuasioistahan ei voi kiistellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpö höpö! :D Sen myönnän, että noi kuvat vääristää vähän tota lakan väriä, mut sopii ne silti yhteen. :D Ja se on niin totta ettei niistä makuasioista voi kiistellä. Tai voi, mutta se ei oo kauheen järkevää. :D

      Poista
  5. Nätit ne on :) Jännästi näyttää hopealta tuo leimaus, samalla kun Flyn väri on muka vaaleampi :D Tuo on kyllä ihana väri kans, haaveilenkin myös siitä Pink Fridaysta jos se olisi sellaien vaaleanpunainen josta tykkään, kun nää muut lakat kokoelmasta on niin ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näytöstä riippuen nämäkin kynnet näyttää vähän erilaisilta aina. :) Tosin mun kamerakaan ei ole paras mahdollinen ja oon aika huono käsittelemään noiden kuvien valoisuuksia sun muita värejä... Mulla taitaakin löytyä aika lähelle tuota Pink Fridayta oleva lakka jo hyllystä, joten en ehkä tohon investoi omia rahojani.. Mutta siitä oon kyllä samaa mieltä, että tää kokoelma on ihana. :)

      Poista
  6. Mulla on Fly myös ja oon lakannut sillä tasan kerran... syystä että mikään muu ei ole värjännyt mun kynsiä niin pahasti kuin se. Mun kynnet oli siniset kuukausia vaikka kuinka bufferilla hinkkasin. Oon ehkä pikkasen traumatisoitunut. Ja joo, oli aluslakkaa :D

    Ja värit sopii yhteen! Ainakin mun mielestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, täytyy kyllä myöntää, että tämä värjäs pikkasen omiakin kynsiä. Ei kuitenkaan niin pahasti ettenkö käyttäisi uudelleen. Mulla oli Poshen aluslakka käytössä, liekkö se auttanut asiaa sitten. :)

      Poista
  7. Mistä te kaikki löydätte tollasia alennuksia :D Pitää olla valppaana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tasan tämän yhden alennuksen olen bongannut, mutta sieltä lähtikin sitten 10 Opia kerralla mukaan... :D :D

      Poista
  8. Olen monta kertaa tämän meinannut ostaa mutta aina se on jäänyt,ihana lakka kaikinpuolin:)

    VastaaPoista
  9. Fly tuntuu toimivan ok muuten leimauksessakin, ainakin niin kauan kun pohja on vaaleampi. Leimasin joskus siskon kynsiin seeprakuviot Essien Mint Candy Applen päälle ja tuli tosi söpöt!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)