torstai 14. kesäkuuta 2012

Hmph.

Mulla on taas vaihteeksi viime päivinä ollut suuria ongelmia saada lakkaus onnistumaan. Aina jossain menee pieleen. Tällä kertaa vika taisi olla pikakuivattajassa. Lakkasin illalla nopsasti kynnet ja laitoin pikakuivattajaa päälle. Tällä kertaa kokeilin INM Out the Dooria. Mulla ei tästä pikakuivattajasta ole hirveästi kokemuksia, mutta olisin odottanut tämän kuivaavan lakkauksen kuitenkin 20 minuutissa. No tätä Dependin (Nr. 43) lakkaa se ei ainakaan kuivattanut. Alkutilanne oli tämä:
Mielettömän kaunis lakka, eikö vain? Kello oli jo aika paljon illalla ja piti päästä saunaan. Olin kuitenkin odotellut sen 20 min lakkauksen kuivumista, niin ajattelin että pystyn varovasti näiden kanssa menemään saunaan. No en pystynyt. Tulos oli tämä:


Lakkaukset vaihtoon vaan. Kello taisi olla jo jotain 11 kun sain lakkaukset poistettua. Nopsasti sitten laitoin vain OPIn Midnight in Moswcown kynsille ja eri käytin Orlyn pikakuivattajaa tällä kertaa. Oli vähän alaston olo seuraavana päivänä ihmisten ilmoilla kun ei ollut mitään koristeluja kynsillä! :D


Seuraavana iltana toinen yritys. Vaihdoin sinisen lakan toiseen. Kynsille päätyi OPI:n Yodel Me on My Cell. Näidenkin värkkäämisessä meni monta kynttä uusiksi tökkiessäni niitä joka paikkaan...


Kello oli taas paljon, joten nopeasti vain sitten leimasin China Glazen Delightilla kukkasia(?) kynsille laatasta BM-204. Vadelmat mulle näistä tulee ensimmäisenä mieleen. :)
Leimaukset ei kyllä onnistuneet niin hyvin kuin olisin halunut, mutta en todellakaan jaksanut enää alkaa näitä korjailemaan. Kiva väriyhdistelmä mun mielestä kylläkin. :)

10 kommenttia:

 1. No jopas on menneet kurttuun. Harvemmin ne noin pahasti kärsii. :) Sulle on tunnustus mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei mullekaan ole ennemmin näin käynyt. Ja kiitti tunnustuksesta! :)

   Poista
 2. Kivathan niistä tuli! (:

  VastaaPoista
 3. Olipas rutussa! Oliko sulla useampi kerros sitten Dependiä? Tuota OTD:ia kun on niin kehuttu :O Mun mielestä nuo leimaukset on hienot, ja todellakin tulee vadelmat mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3 kerrosta sitä oli, eli ei mun mielestä mitenkään erityisen montaa kerrosta. Voihan se olla että toi Dependi aiheutti sen, ettei se kuivunut kunnolla, mutta tätä pitää kyllä testata uudelleen vielä.

   Poista
 4. Vautsi mitkä rutut! Toi on ennätys. Kamalasti vastoinkäymisiä. On kyllä hauska väriyhdistelmä viimesissä kynsissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en oo kyllä ennemmin näin ruttuun kynsiä saanut! :D Joskus vaan vastustaa niin tonnilla nämä lakkaukset ja joskus se on sitten niin helppoa. Mistähän se johtuu?

   Poista
 5. 20 minuutin kuluttua lakkauksesta saunaan? Olet kyllä toooosi uhkarohkea :D Itse yritän olla ainakin tunnin verran todella varovainen kynsieni kanssa enkä käytä käsiäni mihinkään jos ei ole pakko (eli katson vaan televisiota tms. sen aikaa). Tosi persoonallinen ja mielenkiintoinen väriyhdistelmä tuo sininen + Deligh! Musta on aina kiva nähdä kynsiä, joissa on yhdistetty onnistuneesti odottamattomia sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tehny sen ennenkin, mutta vaan sechen kanssa ja ihan onnistuneesti. Varon silti kynsiä, mutta oon tullut ehjillä kynsillä aina ennemmin pois. Siksi tämä ihmetytti. :) Ainoastaan siloin odotan pitempään jos leimailen kynsiä.
   Vähän jäi harmittamaan noissa viimeisimmissä kynsissä se ettei ne näytä kuvassa läheskään niin kivoilta kuin luonnossa. Pitää kokeilla useammin tätä väriyhdistelmää siis! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)