torstai 5. tammikuuta 2012

Blogin muokkausta..

Tänään onkin tullut muokattua blogin ulkoasua. Se ei sitten ollutkaan niin helppoa kun sattuu olemaan nirso. Omalla pöytäkoneellani on kaksi näyttöä joissa kuvat näkyvät eri sävyisinä, joten alkuun harmaana hyväksytty tausta näytti toisessa näytössä sitten vihreältä. Taustan kanssa tulikin sitten tapeltua pieni ikuisuus, mutta kyllä sen nyt pitäisi olla harmaan sävyinen, vai onko? :)

Blogin nimikin muuttui Belegwen's nail artista nykyiseen, ihan vaan siitä syystä, että bloggerin lukulistassa tuo '-merkki näkyy epämääräisinä merkkeinä.

Vielä pitäisi jonkinlainen kuvakollaasi saada aikaiseksi tuohon otsikon alle. Mutta se taitaa olla sitten ensi viikon asia..

Tässäpä nyt lopuksi yhdet viime syksyn kynnet. Kynsissä pohjalla OPI:n Tease-y Does It, kukissa käytetty Lumenen lakkaa numero 28 (Luonnon lumoissa) ja kuvalaattana BM06.
2 kommenttia:

  1. On se harmaa. Ei yhtään edes violetti. Ainakin tällä näytöllä. Eli tää on tällä aika saman näköinen kuin oli sillä sun paremmalla näytöllä. Ja onnea sen kollaasin vääntämiseen :)

    VastaaPoista
  2. No hyvä että on sullakin harmaa. Ja kiitos, sitä tarvitaan! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)