sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Stamp sandwich?

Taas olisi aika esitellä pari lakkausta. Sain testiin Born Pretty Storesta uudehkoja isoja leimauslaattoja neljä kappaletta. Tämä ensimmäinen on BP-L015. Olen testannut jo aika paljon näitä puljun omia laattoja ja olen ollut erittäin tyytyväinen näiden laatuun. Mutta nytpä kaikki ei olekaan ihan niin kuin pitää. En saanut leimoja nousemaan ihan kaikista kuvioista kokonaisina, mielestäni näiden kuvioiden syvyys ei ole riittävä. Esimerkiksi keskirivillä toinen oikealta ei nouse kokonaisena, vaan skrapaamisen jälkeen keskellä ei ole paljon lakkaa.


Yritin useammasta kuviosta saada leimat kynsille ja näistä onnistuinkin jotenkin. Toiselta laidalta olin huomaavinani kuvion olevan matalampi, joten tuokaan ei noussut ihan täydellisesti.

Peukalossa, etusormessa ja pikkurillissä pohjalla upea Cirquen Cerrillos. Todella helppo levittää, peitti lähes yhdellä kerroksella. En keksi mitään moitittavaa tuosta lakasta. Keskisormessa ja nimettömässä pohjalla Ginan valkoinen, leimat on tehty Essencen Grab This Hypellä. Kukan keskellä olevaan reikään ajattelin laittaa niitit, mutta sitten älysin käyttää tuota Cerrillosta ja tein pilkut sillä noihin kohtiin.


Tuo Cerrillos on kyllä ihan mieletön, katsokaa vaikka!


Tykkäsin tästä lakkauksesta todella paljon, harmitti vain tuo laatan toimimattomuus. Toivottavasti loput laatat eivät ole samanlaisia.

Tein myös toiset lakkaukset samasta laatasta. Eräänä päivänä mieleeni juolahti kokeilla glitter sandwitchia, mutta glitterin tilalle leimat. Kyllähän te tiedätte nuo stamp sandwichit? :'D

Läpikuultava lakka on näissä LivBoxista tullut Essien Sugar Daddy. Kerros Essietä, leima, kaksi kerrosta Essietä, leima ja kerros Essietä. Paljon lakkaa siis kynsillä, mutta lopputulos miellyttää kyllä mun silmää kovasti! 



Oikeasti mun olisi pitänyt laittaa leimojen päälle pikakuivattajaa, sillä Sugar Daddy vähän levitti noita, mutta onneksi se ei näkynyt kovin kauas. Näistä tuli oikein ihanat ja erilaiset! :)

Käyttämäni laatta löytyy kynsikoristeista ja maksaa 5.99 USD. Koodilla DRL91 saa 10% alennusta ostoksista. :)


31 kommenttia:

  1. Ihania lakkauksia molemmat! Mä en oo koskaan kokeillut tuota kerrosleimaamista, joten pistänpä idean korvan taakse:)
    Mä oon kokeillut nyt kahta noista uusista laatoista ja ne on toimineet niinkuin pitääkin. Tuo samainen laatta oottaa vielä käyttöön ottoa ja nyt alkoi jännittään että miten oma kappaleeni toimii. Täytyykin ottaa se testiin seuraavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Mäkin oon kahta laatta jo testannut ja se toinen toimi paremmin kuin tämä. Ei siinäkään olisi haitaksi ollut, vaikka kuviot olisivat olleet syvempiä. Veikkaan, että näissä nyt vain sitten on näitä laatueroja, sulla vastaava laatta voi olla ihan moitteettomassa kunnossa. :)

      Poista
  2. Tosi hieno lakkaus tulee tuolla leimaus sandwitch -tekniikalla!

    VastaaPoista
  3. Oijoijoi<3 Molemmat kynnet on ihan mahtavan upeat. Varsinkin nuo alimmaiset, oon rakastunut :3

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniita lakkauksia molemmat! Erityisesti tuo alempi, voi ooh ja aah :D

    VastaaPoista
  5. Kivoja lakkauksia ja hauska idea tehdä leima-sandwichit! :D Mulla on myös tyo Cerillos, kertakaikkisen ihana tapaus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Cerrillos on kyllä niin rakkauspakkaus, onneksi ostin sen! :)

      Poista
  6. Oi, onpa hieno stamp sandwich! ♥

    Mulla on yksi BPS:n suorakulmainen leimauslaatta, josta olen kokeillut kolmea kuviota - yksikään ei noussut kunnolla. Mun havaintoni on ihan sama kuin sulla: kaiverrukset eivät kerta kaikkiaan ole tarpeeksi syvät. Pitää jossain vaiheessa testata niitä muita kuvioita ja päättää sitten, heitänkö laatalla vesilintua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :)

      Tämä oli mulle ensimmäinen, josta kuviot eivät nousseet kunnolla. Ja jokusen kuitenkin olen näitä testaillut. :D Harmi kun näissä pitää olla tällaisia laatueroja, parhaimmillaan nämä toimii kuin unelma!

      Poista
  7. Tosi kauniita kumpainenkin mutta alemmat kukat on kyllä ihan jäätävän upeat! Kolmiulotteinen leimaus näyttää todella mystiseltä ja kiehtovalta.
    Tilasin tuon saman laatan ja pikainen testaus osoitti, että se on yhtä pska kuin 003 jonka ostin aiemmin. Joskus hyvällä tuurilla niistä voi saada leimat nousemaan mutta jatkossa taidan kiertää BPS:n laatat kaukaa vaikka niissä onkin tosi kivoja kuvioita. Pyöreät ovat kyllä toimineet huomattavasti paremmin. Mulle on vielä muutama laatta tulossa, saapa nähdä, miten niiden kanssa käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^_^

      Mua harmittaa tosi paljon kun tää laatta oli niin huono. Toisaalta Malle kehui tän vastaavan laatan toimivan kuin unelma. Pyöreissä mullakaan ei ole ollut kertaakaan ongelmia, mutta tässä tulikin sitten ensimmäinen susilaatta vastaan. Mä luulen kuitenkin, että tuun jatkossakin ottamaan laattoja testiin kun ei siellä ole oikein muutakaan mua kiinnostavaa. :D

      Poista
  8. Aivan upea tuplaleimaus, ihastelin jo Instassa <3 toisetkin kynnet on nätit :)

    VastaaPoista
  9. Molemmat lakkaukset ovat tosi upeita, etenkin tuo ylempi vetoaa minuun, mutta tuo tuplaleimaus oli mulle ihan uusi juttu, jota täytyy kyllä ehdottomasti päästä jossain vaiheessa itsekin kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kannattaa tuota kokeilla, en mäkään ole tuohon aikaisemmin törmännyt. :D

      Poista
  10. Vautsi mitä kynsiä :). Pakko kyllä hehkuttaa etenkin noita jälkimmäisiä. Just sain onneksi kynnet huollettua, joten pääsen taas lakkailemaan. Jospa sitä kokeilisi vaikka... kerrosleimaamista! Mä laitoin viestiä BPS:lle tuosta BP-L003 laatasta. Saapa nähdä mitä vastaavat. Onneksi tosiaan ei ole tarvinnut maksaa näistä. Harmittaisi ihan tosissaan, kun nätit kuviot ei nouse ja laattaa on odottanut pari kuukautta pahimmillaan. Jos tästä nyt jotain positiivista hakee niin onneksi en ole ainoa kenellä on huono laatta. Muuten olisin taas itkemässä omaa paskuuttani :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kokeile ihmeessä tuota leimaamista.

      Mä oon kuullut, että vastausta saa odotella aika kauankin, mutta kerro sitten mitä vastasivat! Ja et sä tosiaan mikään paska leimaaja ole, se on kyllä tullut todistettua useammin kuin kerran! :D

      Poista
  11. Ihan huikean kauniit nuo tuplaleimat! Mä kokeilin joskus leimaamista sandwich-tyyliin sellaisilla pienilä sulkakuvioilla, mut se viritys ei tainnut koskaan päästä blogiin saakka. Sulla on tässä toteutus ihan vertaansa vailla <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oisit laittanut blogiin ne nähtäville! Varmasti oli hienot. :-)

      Poista
  12. Aaa. Sisäinen kielioppinatsi heräsi :D Pakko korjata, se on sandwich, ei sandwitch. xD

    Noi vikat kynnet on aivan ihanat! O__O Ihanan utuinen lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos korjauksesta, natsi! :P Mä oon pahoillani näistä kirjoitusvirheistä, se nyt vaan johtuu puhtaasti mun lukihäiriöstä, kuten olen miljoonan kertaa blogissanikin maininnut. Yritän tarkistaa tekstin aina ennen julkaisua, mutta mä en vain näe virheitä. Ihan sama puuttuuko kirjain vai onko siellä niitä liikaa. Vierasperäiset sanat on pahimpia. Tuonkin tiedän miten se kirjoitetaaan, joten tyhmyydestä ei ole kyse, koska muka tarkistin sen kirjoitusvaiheessa. :-) Tiedän, että ihmiset, joilla ei ole tätä häiriötä ärsyyntyvät helposti kielioppivirheistä, että miten se voi muka olla niin hankalaa, mutta kyllä se voi! Mutta ei tästä sen enempää, mä korjaan virheet ja niistä saa kyllä jatkossakin mainita. :D

      Poista
    2. Niin ja kiitos vielä kehuista! :D

      Poista
  13. Oi mitä ihanuuslakkauksia nuo molemmat! Cerrillos pitäis varmaan laittaa hankintalistalle, on sen verran huikea ilmestys. Tuo leimaussandwich näyttää julmetun upealta kolmiulotteisuudessaan :).

    Toi samainen leimauslaatta aiheuttaa mullekin harmaita hiuksia. Leimauskuvioissa ei ole riittävästi syvyyttä ja kuviot ei vaan nouse kokonaisina vaikka päällään seisoen yrittäisi. Osa kuvioista nousee mutta osa ei. Tylsä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo lakka on kyllä ehdottomasti ostamisen arvoinen! :)

      Joo, tämä satsi oli mulla nyt ensimmäinen jossa kuvioiden syvyys ei ole riittävä. Harmillinen juttu, mutta minkäs teet. Vähän niin kuin Bundlella oli aikoinaan tosi hyviä, nyt niitä ei viitsi ostaa kun ei tiedä mitä saa. :(

      Poista
  14. Järkyttävän upeet noi alemmat kynnet! On nuo turkoositkin kauniit (:

    VastaaPoista
  15. Todella erikoinen tuo kerrosleimaus... Jännä keksintö. En oo äkkiseltään aivan varma että onko se mielestäni 'hyvännäköinen' vai ei mutta ainakin mielenkiintoinen. :)

    Cerillos on aivan ihana, ja kynnet sen kanssa on oikein mieluisat minunkin silmään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, musta kokeilemalla tuolla saattaa saada tosi hienojakin lakkauksia aikaan. :D

      Joo, tuo Cirque oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. :3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)